Thursday , March 28 2024

Remiză cu patru goluri între CSM Pașcani și Bucovina Rădăuți

Cele două formații au încheiat 2-2 meciul disputat marți, în deschiderea etapei a XXII-a din Liga a III-a. Rădăuțenii au condus în două runduri pe tabelă prin golurile lui Busuioc (’30 – foto) și Cerlincă (’42) 

Bucovina Rădăuți a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat marți, pe terenul grupării CSM Pașcani, în etapa a XXII-a a Ligii a III-a.

Condusă de pe banca tehnică doar de Daniel Bălan, echipa rădăuțeană a deschis scorul pe Stadionul “CFR” în minutul 30, când Busuioc a profitat de o ieșire greșită a goalkeeperului advers și a înscris cu poarta goală. Bucuria oaspeților a durat însă doar un minut, Sinescu reușind să restabilească egalitatea cu o execuție din centrul careului, după o pasă primită printre fundașii rădăuțeni. Bucovina avea totuși să intre în avantaj la pauză, ca urmare a unui gol semnat de Cerlincă, ­mij­locașul sucevean marcând cu un șut plasat de la 16 metri.

Presată de locul din clasament, acolo unde se luptă pentru evitarea retrogradării, CSM Pașcani a egalat din nou situația în minutul 62, prin rădăuțeanul Tudor Zaremba, care a înscris în poarta fostei sale echipe cu o execuție specta­culoasă din foarfecă. În ultima jumătate a reprizei secunde s-a jucat cu garda jos, cu ocazii mari la ambele porți, cele două formații căutând un gol al victoriei care nu avea să mai vină.

Bucovina Rădăuți – CSM Pașcani s-a terminat 2-2, iar trupa lui Dorin Goian și Daniel Bălan obține primul punct în deplasare în acest retur.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandru, Vitu, Antonesei, Chirilescu, Bosînceanu, Stănescu, Ungurianu, Cerlincă, Busuioc, Ionesi. Pe parcursul meciului au mai intrat: Coroamă, Stoian, Ciobanu și Dănilă.

Tot marți, Ştiința Mirosalva a trecut de FC Botoșani II, cu 2-0, celelalte meciuri ale rundei fiind programate aseară după inchiderea ediției. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOSCEAC)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …