Friday , March 29 2024

Real Madrid invinge pe Bayern Munchen in Liga Campionilor. Meci excelent al lui Ronaldo

Real Madrid a obtinut o victorie pretioasa, scor 2-1, pe terenul celor de la Bayern Munchen, intr-un meci disputat miercuri seara in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

ronaldo

Ambele goluri ale spaniolilor au fost marcate de Cristiano Ronaldo, care a ajuns la 100 de goluri inscrise in cupele europene.

Asa cum era de asteptat, Bayern si Real au oferit o partida superba, cu multe ocazii de gol si o rastunare neasteptata de scor, dupa cum s-au desfasurat evenimentele in prima repriza.

Gazdele au inceput in forta si au dominat prima repriza, pe care au incheiat-o in avantaj, gratie golului reusit cu capul de mijlocasul chilian Arturo Vidal, in minutul 23.

Campioana Germaniei a avut sansa de a-si dubla avantajul, insa acelasi Vidal a trimis mult peste poarta, in prelungirile primului mitan, o lovitura de la 11 metri.

Real a iesit insa mult mai hotarata de la cabine si Ronaldo a restabilit egalitatea, in minutul 47, cu o reluare din prima, in urma unei centrari din partea dreapta a lui Carvajal.

In minutul 61, Javi Martinez a vazut cel de-al doilea cartonas galben intr-un interval de doar 3 minute, iar partida a fost la discretia spaniolilor din acel moment.

Neuer a salvat eroic in mai multe randuri, in fata lui Benzema si Bale, insa n-a mai putut face nimic in minutul 77, cand Ronaldo a reluat din doar cativa metri la o centrare a lui Asensio si a marcat cel de-al 100-lea sau gol in cupele europene.

Pe final, madrilenii au avut sansa de-ai mari avantajul, insa Neuer a facut din nou minuni.

1-2 la Munchen si Real porneste ca mare favorita in returul programat saptamana viitoare pe Santiago Bernabeu.

ziare.com

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …