Tuesday , April 23 2024

Reactia Federatiei Romane de Fotbal dupa stirea ca a intrat in vizorul procurorilor DIICOT

Federatia Romana de Fotbal a reactionat dupa ce Gazeta Sporturilor a anuntat, luni dimineata, ca forul condus de Razvan Burleanu se afla in centrul unui dosar penal instrumentat de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

Potrivit sursei citate, urmarirea penala se efectueaza in momentul de fata in rem, ceea ce inseamna ca se cerceteaza faptele, posibilele infractiuni, nu persoanele.

Prin intermediul unui comunicat de presa, FRF respinge, insa, acuzatiile si neaga ca la Casa Fotbalului au fost reprezentati ai DIICOT.

“Referitor la materialul de presa cu titlul “DIICOT a intrat in Casa Fotbalului, sediul FRF”, publicat astazi, 6 ianuarie, de Gazeta Sporturilor, Federatia Romana de Fotbal are urmatorul punct de vedere:

1. Reprezentanti ai DIICOT nu au fost prezenti la Casa Fotbalului si nici nu au cerut informatii sau documente asa cum se pretinde in materialul de presa.

2. In materialul citat al Gazetei Sporturilor, se aduc acuzatii actualei administratii a FRF, acuzatii care sunt pure speculatii si nu au nicio baza reala.

3. Federatia Romana de Fotbal reafirma ca toate operatiunile financiar-contabile si cu caracter sportiv sunt derulate intr-o totala transparenta fata de membrii afiliati si fata de autoritati. FRF are intreaga disponibilitate sa puna la dispozitia institutiilor abilitate ale statului toate documentele si informatiile in cazul in care acestea vor fi solicitate”, se arata in comunicatul FRF.

Conform Gazetei Sporturilor, miza acestei cercetari penale o reprezinta banii primiti de FRF de la UEFA pentru organizarea Campionatului European 2020.

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …