Friday , April 19 2024

Răzvan Raţ, al doilea transfer al lui Piţurcă la arabi. Salariu uriaş oferit fotbalistului

razvan-rat

Victor Piţurcă îşi doreşte cel puţin doi jucători din naţionala României la noua sa formaţie, Al Ittihad. Pe lângă Cristi Tănase, de la Steaua, fostul selecţioner intenţionează să-l transfere în spaţiul arab şi pe Răzvan Raţ, căpitanul reprezentativei din partidele cu Ungaria şi Finlanda.

Victor Piţurcă le-a transmis şeicilor de la Al Ittihad lista cu fotbalişti pe care şi-i doreşte la echipă. După ce Costel Gâlcă a confirmat interesul lui Victor Pițurcă pentru transferul lui Cristian Tănase, surse din anturajul fostului selecționer au dezvăluit pentru  fanatik.ro că urmează încă o mutare de top la Al Ittihad.

Piţurcă încearcă acum transferul fundaşului stânga Răzvan Raţ, fapt confirmat şi de tatăl fotbalistului, Ion Raţ. “Pițurcă a specificat, în cadrul negocierilor, că dorește să schimbe actualii stranieri din lotul lui Al Ittihad ca să cîștige titlul și să atace Cupa Campionilor a Asiei în sezonul următor. Primii doi sunt Tănase și Răzvan Raț, dar în privința ultimului nu e nimic parafat, nu putem spune că afacerea e sigură”, au precizat surse apropiate fostului selecţioner.

Totodată, au fost oferite detalii din viitorul contract al fundaşului stânga al naţionalei României: “Dacă grecii primesc 500.000 euro, Raț poate pleca fără nici o problemă. Aici este discuția, în timp ce salariul fundașului stânga urmează să fie în jur de un milion de euro pe sezon la noua echipă a lui Piţurcă”.

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …