Thursday , March 28 2024

Rărău Câmpulung a ajuns la șase victorii consecutive în Liga a IV-a

Gruparea câmpulungeană a urcat până pe locul 4 în clasament, după ce a câștigat duminică, în deplasarea de la Grămești, cu scorul de 4-3, într-un meci din cadrul etapei a X-a 

Rărău Câmpulung Moldovenesc continuă urcușul în clasamentul Ligii a IV-a, unde din zona retrogradării ajuns până pe locul 4. Gruparea câmpulungeană a reușit cea de-a șasea vic­torie consecutivă în campionat după ce s-a impus duminică, pe terenul Concordiei Grămești, cu scorul de 4-3, prin golurile lui M. Cherariu (3) și Iușcă.

În derbyul rundei a X-a, Siretul Dolhasca a rămas cu un avans de cinci puncte în fruntea clasamentului, după ce a câștigat în deplasarea de la Preutești, cu 2-0, prin reușitele semnate de Scutariu și Sg. Beclea.

Juniorul Suceava și-a păstrat locul 2 după ce a trecut la Ițcani, de Mol­dova Drăgușeni, cu scorul de 2-1, printr-o dublă semnată de George Tomescu, în vreme ce FC Pojorâta a revenit pe podium după ce a câștigat în fața celor de la LPS Suceava, cu un spectaculos 4-3.

Victoria Vatra Moldoviței a produs surpriza zilei, câștigând la Progresul Frătăuții Vechi, cu 2-1, Recolta Fântânele nu s-a prezentat la Liteni din lipsă de efectiv, în vreme ce Sporting Poieni Solca a câștigat în fața Zimbrului Siret, cu 3-1, într-un meci cu implicații în zo­na retrogradării.

Rezultatele etapei a X-a:

Concordia Grămești – Rarău Campulung 3-4

Sporting Poieni Sol­ca – Zimbru Siret 3-1

FC Pojorâta – LPS Suceava 4-3

Juniorul Suceava – Moldova Drăgușeni 2-1

Progresul Frătăuții Vechi – Victoria Vatra Moldoviței 1-2

Viitorul Liteni – Recolta Fântânele 3-0

Şomuzul Preutești – Siretul Dolhasca 0-2.

(Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …