Thursday , April 25 2024

Rapidul mai aduce un jucător de la Bucovina Rădăuți

Amical. Rapid - Pojorata (1)

Rapidul va aborda ultimele două săptămâni de pregătiri cu un nou jucător în lot. Astfel, începând de luni, Costel Ilie îl așteaptă sub comanda sa, la antrenamente, pe Radu Luțac, un atacant de 21 de ani, care a rămas fără echipă după destrămarea Bucovinei Rădăuți. Luțac este al doilea jucător de la Bucovina Rădăuți care ajunge în această iarnă pe Areni după fundașul de bandă Andrei Alecsandru.

Seful băncii tehnice de pe Areni speră ca de săptămâna viitoare să poată conta pe Cătălin Golofca.

“Golofca este un jucător pe care ni-l dorim înapoi la Suceava, este un băiat serios care ne poate ajuta, mai ales acum, când suntem într-o criză de efectiv. Până marți se va clarifica situația lui. Sper să ne înțelegem cu conducerea celor de la Botoșani asupra unui împrumut la Suceava”, a spus Costel Ilie.

De asemenea, tehnicianul rapidiștilor s-a arătat interesat în ultimele zile și de serviciile lui Vlad Georgescu, un fundaș central în vârstă de 19 ani, produs al clubului Dinamo, component al echipei naționale de juniori sub 19 ani a României. Georgescu trebuie să trimită un răspuns la oferta venită dinspre Areni la începutul săptămânii viitoare.

In privința jucătorilor accidentați, Aeroaiei a reintrat în programul normal de pregătire al echipei, în vreme ce Tăutianu și Negru au început alergările ușoare. Accidentat la genunchi la primul amical al iernii, portarul Toma Niga mai are nevoie de o săptămână de repaus.

Până la reluarea campionatului Ligii a II-a, “ceferiștii” mai au programate două jocuri de verificare, marți, de la ora 12.30, pe terenul sintetic de la LPS, în compania celor de la SC Bacău, și vineri, probabil pe Areni, în fața Bucovinei Pojorâta. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …