Thursday , April 25 2024

Rapidul caută prima victorie in deplasare

“Sperăm să aducem primele puncte din deplasare”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu, inaintea meciului pe care “ceferiştii” îl joacă astăzi, de la ora 11.00, pe terenul celor de la ACS Berceni . Jucătorii rapidişti vor juca cu prima de victorie pe masă, după ce primarul Ion Lungu a anunţat ieri că municipalitatea a mai virat o tranşă de 100.000 de lei în conturile clubului de pe Areni. Intr-un alt joc al rundei a VI-a a Ligii a II-a, Bucovina Pojorâta joacă la Baloteşti 

 LIga 2. Rapid - Slobozia (1) [800x600]

Rapidul caută să aducă primele puncte din deplasare în actuala ediţie de campionat în meciul pe care îl dispută astăzi, de la ora 11.00, pe terenul celor de la ACS Berceni, în cadrul etapei a VI-a a Ligii a II-a.

Chiar dacă întâlnesc ultima clasată şi totodată una dintre echipele care nu au cunoscut încă gustul victoriei în actualul sezon, “ceferiştii” nu se aşteaptă la o misiunea facilă în Ilfov. “Nu va fi un meci uşor. Berceniul are o echipă bună, cu o posesie bună, periculoasă la fazele fixe şi care are în componenţă câţiva jucători valoroşi, cu multe meciuri jucate la nivelul Ligii a II-a. Sperăm totuşi să aducem primele puncte din deplasare”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

La rândul său, mijlocaşul Dragoş Sfrijan consideră că locul ocupat în acest moment de ACS Berceni în clasament este unul mincinos. “Intâlnim o echipă bună, omogenă, care nu înţeleg cum a ajuns aşa de jos în clasament. Mergem însă să câştigăm”, a precizat Sfrijan.

“Infruntăm o echipă experimentată, dar posibil sa venim cu trei puncte de la Berceni. De ce nu?”, a completat mijlocaşul Alex Apostol.

 Joacă cu primele pe masă. Primăria a virat 100.000 de lei

Rapidiştii au un motiv în plus să câştige meciul de astăzi cu ACS Berceni. Vor juca cu prima de victorie pe masă. Probleme financiare ale echipei locale de fotbal şi-au găsit o rezolvare temporară, după ce primarul Ion Lungu a anunţat ieri că municipalitatea a virat în conturile clubului de Areni o nouă tranşă de 100.000 de lei din bugetul alocat pe anul în curs. “Primăria Municipiului Suceava va finanţa în continuare activitatea echipei de fotbal. Vom da şi restul banilor cu condiţia să existe rezultate. Vreau să le urez succes celor de la Rapid în meciul de la Berceni şi în etapele următoare”, a precizat Lungu.

 Onciu este singura absenţă. Au revenit Semeghin şi Negru

Formaţia suceveană se confruntă cu o singură absenţă în cadrul lotului, este vorba de Marius Onciu, care acuză în continuare probleme musculare. Au revenit în schimb Semeghin şi M. Negru.

Rapid Suceava (echipa probabilă): Hânţăscu – Bălan, Sava, Ciobanu, Semeghin – Aeroaiei, Sfrijan – Golofca, Apostol, Dănilă – E. Sandu.

ACS Berceni este favorită la casele de pariuri cu o cotă de 2.25 la victorie. De partea cealaltă, un succes al “ceferiştilor” în Ilfov are o cotă de 2.80, în vreme ce rezultatul de egalitate este cotat cu 3.20.

Bucovina Pojorâta joacă tot în Ilfov, la Baloteşti

Tot în Ilfov ajunge astăzi şi Bucovina Pojorâta, echipa antrenată de Dănuţ Mândrilă urmând să infrunte, de la ora 11.00, pe CS Baloteşti. Gazdele sunt favorite la casele de pariuri, cu o cotă de 2.00 la victorie. De partea cealaltă, un succes al Bucovinei la Baloteşti este cotat cu 3.30, în vreme ce rezultatul de egalitate are o cotă de 3.25.

Programul etapei a VI-a:

Rapid Bucureşti – FC Clinceni 1-0

ACS Berceni – Rapid Suceava

CS Baloteşti – Bucovina Pojorâta

Oţelul Galaţi – SC Bacău

Farul Constanţa – Dacia Unirea Brăila

Ceahlăul Piatra Neamţ – Dunărea Călăraşi

Gloria Buzău va sta în această rundă.

 

La finalul sezonului regulat, primele şase clasate se califică în play-off, ocupante locurilor 7-12 vor juca în play-out, în vreme ce echipa clasată pe locul 13 va retrograda direct în Liga a III-a. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …