Friday , March 29 2024

Rapid Suceava a parasit Cupa Romaniei

N “ceferi[tii” au pierdut ieri, cu scorul de 1-2, `n fa]a celor de la Ceahl\ul Piatra Neam], `ntr-un meci cont=nd pentru turul V al competi]iei n cele dou\ echipe au `ntrat la pauz\ la egalitate, scor 1-1, prin golurile semnate de Negru din penalty, respectiv V\traru n golul victoriei nem]ene a fost marcat de B\l]oi `n minutul 47 n sucevenii puteau trimite meciul `n prelungiri `n ultimul minut de joc, dar portarul H\r\gu]a [i mai apoi transversala s-au opus golului egalizator n maniera de arbitraj a brig\zii condus\ de b\caunul Cristi Sava a st=rnit numeroase controverse at=t pe teren c=t [i printre spectatorii prezen]i `n tribunele Areniului

Rapid Suceava [i-a `ncheiat aventura din Cupa Romaniei, dup\ ce a fost eliminat\, ieri, cu scorul de 1-2, de divizionara secund\ Ceahl\ul Piatra Neam], `ntr-un meci desf\[urat pe stadionul Areni [i care a contat pentru turul V al competi]iei.

~n ciuda statutului de outsider, gazdele au `nceput curajos jocul contra trupei lui Marin Barbu, astfel c\ Oniu [i-a trecut `n cont prima ocazie `n minutul 4, mijloca[ul sucevean fiind blocat `n extremis de goalkeeperul advers. Trupa lui Magiun a replicat `n minutul 20, c=nd Onciu a dejucat cu o pas\ de manual pasul la offiside f\cut de defensiva “ceferist\” [i V\traru a deschis scorul din centrul careului cu un [ut pe l=ng\ portarul Pascal.  Rapidi[tii au avut o prim\ [ans\ de a egala situa]ia de pe tabel\ `n minutul 28, dar mingea trimis\ cu capul de Sevaciuc a fost respins\ din gura por]ii de un juc\tor al oaspe]ilor. Insisten]a “alb-vi[iniilor” avea s\ se concretizeze `n minutul 43, c=nd Apetri a fost faultat grosolan `n careu de B\descu, centralul Cristi Sava a indicat lovitur\ de pedeaps\ [i Negru a restabilit egalitatea de la punctul cu var.

Bucuria “ceferi[tilor” a ]inut `ns\ c=t pauza dintre cele dou\ reprize, Ceahl\ul prelu=nd din nou conducerea la dou\ minute de la reluarea jocului, c=nd Bal]oi a `nscris pentru 2-1 cu o lovitur\ de cap la col]ul lung, reu[ita oaspe]ilor fiind `ns\ `ndelung contestat\ de tab\r\ sucevean\ care a acuzat un fault `n atac. Chiar dac\ s-au retras la cutie dup\ marcarea celui de-al doilea gol, nem]enii [i-au aratat col]ii pe contraatac `n minutul 73, c=nd Pascal a scos de la r\d\cina barei un [ut de efect prins de Onciu. Gazdele au avut o ultim\ [ans\ de a trimite meciul `n prelungiri `n minutul 90, dar portarul H\r\gu]\ a fost providen]ial [i a deviat `n transversal\ [utul nou-intratului Florin Pl\mad\.

Rapid Suceava: Pascal – Sp\tar, Sevaciuc, Sava, Pantea – Apetri, Br=nz\, Romaniuc, Oniu – {uleru, Negru. Antrenor: Bogdan Tudoreanu. Au mai intrat: Golofca, I. Pl\mad\ [i F. Pl\mad\.

Ceahl\ul Piatra Neam]: H\r\gu]\ – Dumitra[, Nohai, Forminte, Vi]elaru – Achim, B\descu, Onciu, V\traru – Constantinescu, B\l]oi. Antrenor: Marin Barbu. Au mai intrat: Ghi]\, Gafi]a [i Sofronie.

~n minutul 40 al jocului, antrenorul secund al “rapidi[tilor”, Ion Buzoianu, a fost eliminat de pe banca tehnic\ pentru proteste la adresa arbitrilor, `ntreaga maniera de arbitraj a brig\zii conduse de Cristi Sava st=rnind de alfel numeroase controverse at=t `n teren c=t [i printre cei aproximativ 1.000 de spectatori prezen]i ieri `n tribunele stadionului Areni, un lucru de “moda veche” la meciurile disputate de Ceahl\ul `n ultimii ani. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …

One comment

  1. Meci greu pentru galben-negri din Piatra Neamţ. Gazdele au facut faţa cu brio efortului, şi au avut ocazi la poarta noastră. Cel mai bun jucător de la Ceahlăul…..HĂRĂGUŢĂ.
    HAI CEAHLĂUL