Tuesday , March 19 2024

Rapid şi FC Voluntari se întâlnesc astăzi în derbyul etapei din play-off

Cele două formaţii se vor afla faţă în faţă, cu începere de la orele 11.00, pe stadionul Areni, în cel mai interesant meci din cadrul etapei a IV-a din play-off-ul pentru promovarea în Liga I.  “Este adevărat că suntem într-o pasă proastă, dar sper ca băieţii să aibă o sclipire în meciul de sâmbătă şi să scoatem un rezultat bun”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu u Semeghin, Velescu, Roheţki şi Apostol sunt cele patru mari absenţe din tabăra suceveană 

Rapid - spectatori [800x600]


Rapid Suceava primeşte astăzi, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Areni, vizita liderului clasamentului Seriei I din Liga a II-a FC Voluntari, în derbyul etapei a 4-a din play-off-ul pentru promovare.
Fără victorie de şase etape, mai exact de la jumătatea lunii martie, antrenorul Bogdan Tudoreanu vrea o “sclipire” din partea elevilor săi în meciul contra ilfovenilor. “Este adevărat că suntem într-o pasă proastă, nu ne iese nimic, dar sper ca băieţii să aibă o sclipire în meciul de sâmbătă şi să scoatem un rezultat bun. Nu va fi însă uşor pentru că vom întâlni o echipă motivată, echipa de pe primul loc. Eu cred însă că băieţii se vor concentra, sper să facem un joc frumos şi să scoatem un rezultat pe măsură. Dacă ne vom putea pregăti corespunzător în aceste ultime şapte etape, sigur vom avea un cuvânt de spus în lupta pentru promovare”, a declarat Tudoreanu.
Antrenorul Academicii: “Am convingerea că Suceava nu va pierde”
“Ceferiştii” au primit încurajări şi din Trivale. Ciprian Urican, antrenorul celor de la Academica Argeş, este convins că Rapidul nu va pierde meciul de astăzi contra celor de la FC Voluntari. “Am convingerea că Suceava nu va pierde cu Voluntari. Noi am avut o doză substanţială de noroc etapa trecută, când din primele situaţii de poartă am şi marcat. Suceava este o echipă redutabilă, nu uitaţi că a terminat sezonul regulat pe locul 2. În plus, nici pentru jucătorii şi antrenorii care şi-au demonstrat valoarea în acest sezon, nici pentru factorii de decizie ai comunităţii care susţin fotbalul, şi nu în ultimul rând, nici pentru pasionaţii suporteri suceveni care iubesc echipa, nu ar fi o situaţie confortabilă să pierzi două jocuri la rând împotriva echipelor cărora le-ai fost egal un campionat întreg. De asta spun că Rapid nu va pierde sâmbătă”, a spus Urican pentru site-ul oficial al Academicii.
Rapid nu va putea miza la meciul de astăzi pe aportul a patru jucători, este vorba de Semeghin, Velescu, Roheţki şi Apostol, ultimul fiind suspendat în urma cartonaşului roşu primit în partida de la Piteşti.
Rapid (echipa probabilă): Pascal – D. Bălan, Soare, Plecanciuc, Spătar – Ghiorghiciuc, Onciu, Sfrijan, Golofca – M. Negru, Buziuc.
“Ceferiştii” sunt outsideri la casele de pariuri, cu o cotă de 5.55 la victorie. De partea cealaltă, un succes al celor de la FC Voluntari pe stadionul Areni este cotat cu 1.55, iar remiza are o cotă de 3.50.
Programul etapei a IV-a din play-off:
Rapid Suceava – FC Voluntari
Gloria Buzău – SC Bacău
Academica Argeş – CF Brăila

In sezonul regulat, Rapidul a obţinut un singur punct în întâlnirile directe cu FC Voluntari. A fost 2-2 în Ilfov şi un 0-1 neme-ritat pentru suceveni în returului de pe stadionul Areni. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Simona Halep o va înfrunta pe Paula Badosa în meciul de revenire în circuit, la Miami

Simona Halep va evolua în prima manșă a turneului de 1000 de puncte de la …