Thursday , April 25 2024

Rapid a ajuns la 11 etape consecutive fără victorie în campionatul Ligii a II-a

Echipa suceveană a suferit cea mai drastică înfrângere pe teren propriu din actualul sezon, după ce a pierdut sâmbătă, pe stadionul Areni, cu scorul 1-4, în faţa celor de la Academica Argeş. Piteştenii şi-au asigurat victoria prin St. Stancu, Puşcaş, Pătulea şi un autogol al lui Plecanciuc, reuşita de onoare a “ceferiştilor” fiind semnată de Golofca. Rapidul a ratat un penalty prin Sfrijan, la scorul de 0-2

Play-off. Rapid - Academica 1-4 [800x600]

Rapid Suceava trăieşte un adevărat calvar pe finalul acestui sezon. Unul care parcă nu se mai termină. Echipa condusă de Bogdan Tudoreanu a ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie în Liga a II-a, după ce a pierdut sâmbătă, pe stadionul Areni, cu scorul de 1-4, în faţa formaţiei Academica Argeş, în cadrul etapei a VIII-a din play-off.

După un început de meci cu câte o ocazie de gol de fiecare parte, piteştenii au deschis scorul în minutul 21, când St. Stancu l-a învins pe Pascal cu un şut de efect din colţul careului mare. Un minut mai târziu s-a făcut 0-2 pe tabelă, la o fază în care acelaşi St. Stancu a centrat de pe partea dreaptă, iar Plecanciuc a deviat nefericit mingea în propria poartă. “Ceferiştii” au avut şansa de a reintra în meci în minutul 38, când Marciuc a comis henţ în interiorul suprafeţei de pedeapsă, centralul bucureştean Gabriel Mladinovici a dictat penalty, dar Sfrijan nu l-a putut învinge pe Lungu de pe punctul de la 11 metri, astfel că oaspeţii au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri.

Prima ocazie a reprizei secunde a fost trecută în contul lui Buziuc, ineficientul atacant sucevean trimiţând din voleu puţin peste ţintă. La poarta opusă, Deletic a şutat ceva mai jos, scuturând transversala de praf în minutul 65. Golul trei a venit în poarta argeşeană, Golofca reducând din dife-renţă în minutul 67, cu un şut deviat de la marginea careului. Gândurile de egalare ale rapidiştilor au fost însă spulberate repede, patru minute mai târziu, oaspeţii marcând golul de 1-3 prin Puşcaş, care a deviat mingea în plasă după o lovitură liberă executată de Vezan. Pe final, piteştenii s-au jucat cu ocaziile, ratangiul de serviciu, Pătulea, găsind în cele din urmă drumul spre gol în minutul 85, când l-a învins pe portarul Pascal cu un şut din interiorul careului.

Rapid – Academica s-a terminat 1-4, iar “ceferiştii” înregistrează cea mai categoric eşec pe teren propriu din actuala ediţie de campionat.

Rapid Suceava: Pascal – D. Bălan (’84 C. Bosânceanu), Ferariu, Plecanciuc, Sumanariu – Sfrijan, Apostol, Onciu – Gheorghiciuc, Buziuc (’75 Vornicu), Golofca (’86 R. Bosânceanu). Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

Academica Argeş: Lungu – St. Stancu, Viţelaru, Marciuc, M. Chiţu, Cr. Puşcaş, Kone (’59 Vezan), Deletic (’85 A. Radu), Ispir, V. Munteanu (’80 Venţer), Pătulea. Antrenor: Ciprian Urican.

Programul etapei a VIII-a din play-off:

Rapid– Academica Argeş 1-4

Gloria Buzău – FC Voluntari 1-2

SC Bacău – CF Brăila 3-2cl liga 3 [800x600]

In runda următoare, penultima din acest sezon, Rapidul va primi miercuri, cu începere de la ora 18.00, pe stadionul Areni, vizita ultimei clasate în play-off, formaţia CF Brăila. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …