Saturday , April 20 2024

Primul punct extern pentru Foresta

Echipa suceveană a remizat sâmbătă, pe terenul celor de la CS Afumați, scor 2-2, într-un meci din cadrul etapei a XI-a a Ligii a II-a. Marius Matei a egalat la 1-1 la jumătatea reprizei secunde și tot el a stabilit scorul final la ultima fază a meciului dintr-un penalty obținut de portarul Began. Foresta rămâne pe locul 18 în clasament, la patru puncte sub linia retrogradării

Liga2. Afumati - Matei

Foresta a obținut primul punct în deplasare în actualul sezon al Ligii a II-a, după ce a remizat sâmbătă, scor 2-2, cu CS Afumați, într-un meci contând pentru etapa a XI-a.

Disputată pe o ploaie mocănească, partida a stat sub nota echilibrului până în minutul 34, când Florin Cordoș l-a agățat pe Alin Zaharia în careul sucevean, iar centralul constănțean Claudiu Marcu a indicat penalty. Mugurel Dedu a executat de pe punctul cu var de la 11 metri, iar formația ilfoveană intra astfel în avantaj la pauză, scor 1-0.

“Galben-verzii” au restabilit egalitatea la jumătatea reprizei secundă, când congolezul Allan Kimbaloula a centrat de pe partea stângă, iar Marius Matei, titularizat în premieră de antrenorul Nuno Pedro, a înscris cu o lovitură de cap. CS Afumați a revenit însă repede în avantaj. Peste două minute, V. Stefan l-a lăsat singur cu portarul pe Răzvan Avram și fostul mijlocaș de pe Areni a marcat pentru 2-1.

Instalată cu toată echipa în jumătatea ilfoveană, Foresta a primit penalty în cel de-al treilea minut de prelungire, când portarul Began a fost faultat în careul advers. Matei a transformat lovitura de pedeapsă cu mari emoții, mingea lovind ambele bare laterale înainte de a intra în plasă.

CS Afumați – Foresta s-a terminat 2-2, iar formația suceveană se întoarce cu o remiză norocoasă din Ilfov.,

CS Afumați: Marinescu – Onea, Robicek, Patriche, Perju, D. Burlacu, Alin Zaharia, Rz. Avram, Vas. Olariu, St. Vasile, Mug. Dedu. Antrenor: Cornel Nica.

Foresta: Began – Onofraș, Masella, Fl. Cordoș (‘67 Belkacem), Belevschi (‘46 Renquin) – Secrier, Diallo, Stănescu (‘76 Acolatse), Kimbaloula – Chalabi. Matei. Antrenor: Nuno Pedro.

Rezultatele etapei a XI-a:cl liga 2

Chindia Târgoviște – Sportul Snagov 1-0

Olimpia Satu Mare – Politehnica Timișoara 0-2

Dunărea Călărași – Stiința Miroslava 6-0

CS Afumați – Foresta Suceava 2-2

CS Balotești – Luceafărul Oradea 2-2

Academica Clinceni – Dacia Unirea Brăila 2-1

Metaloglobus București – FC Argeș Pitești 1-1

FC Hermannstadt – Ripensia Timișoara 2-0

UTA Arad – Pandurii Târgu Jiu (aseară)

CS Mioveni – ASA Târgu Mureș (astăzi)

In runda viitoare, Foresta va primi sâm­bătă, pe stadionul Areni, vizita Dunării Că­lă­rași, cea mai în formă echipă din cam­pionatul Ligii a II-a, cu opt victorii consecutive la activ. (Dănuț CHIDOVET)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …