Friday , March 29 2024

Primarul Ion Lungu vrea tabelă de 150.000 de lei pe stadionul Areni

“Trebuie să facem două lucruri imediat pe stadionul Areni. În primul rand este vorba despre o tabelă electronică, pe care să poată fi difuzate și imagini. În al doilea rând, am prins 50.000 de lei pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru nocturnă”, a anunțat primarul Ion Lungu

 Lungu - tabela Areni

Stadionul Areni ar pu­tea avea începând din această toamnă o tabelă de marcaj modernă. Pentru achiziția acesteia, prima­rul Sucevei Ion Lungu va propune în ședința Con­siliului Local de azi alocarea sumei de 150.000 de lei. „Părerea mea este că trebuie să facem două lucruri imediat pe stadionul Areni. În primul rand este vorba despre o tabelă electronică, iar la acest capitol avem cu­prinsă pentru ședința de joi suma de 150.000 de lei. Vrem o tabelă mo­dernă, cu ecran, pe care să poată fi difuzate și imagini. În al doilea rând, am prins 50.000 de lei pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru nocturnă”, a anunțat Ion Lungu.

Primarul Sucevei a ținut să felicite Foresta pentru rezultatele din ultima perioadă și este de părere că trupa lui Cristi Popovici poate forța promovarea în Liga I. “Mă bucur că echipa de fotbal Foresta Suceava joacă bine și, de ce nu, poate avem o șansă să ajungem în prima ligă. De când m-am întors din concediu am mai dat 50.000 de lei. În acest an sunt date 1,1 milioane de lei la fotbal și au mai rămas de dat 600.000 de lei. În măsura în care echipa va merge bine, vom face tot posibilul să asi­gurăm finanțarea completă. Îndrăz­nesc să spun că putem să ne batem pentru promovare, în măsura în care lu­crurile vor merge la fel de bine cum merg acum”, a mai spus Ion Lungu.

După desfășurarea primelor nouă etape din Liga a II-a, Foresta ocupă locul 5 în clasament, la trei puncte în spatele liderului Juventus București. La finalul sezonului, primele doua clasate vor promova direct în Liga I, iar ocupanta poziției a treia va disputa barajul. (Dănuț CHIDOVET)

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …