Friday , March 29 2024

Primăria a achiziționat o nouă tabelă de marcaj pentru stadionul Areni

Conform primarului Ion Lungu, noua tabelă a costat 123.000 de lei și a fost achiziționată prin intermediul platformei SEAP. Noul ecran led va fi montat pe stadionul Areni până la sfârșitul lunii februarie  

Areni - tabela

Stadionul Areni va fi dotat, până la sfârșitul lunii februarie, cu o nouă tabelă electronică de marcaj. Mai exact este vorba de despre un ecran led cu înăltimea de 2,88 metri și lățimea de 5,12 metri.

Conform primarului Ion Lun­gu, noua tabelă a costat 123.000 de lei și a fost achiziționată prin intermediul platformei SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții ­Pu­blice). „Chiar dacă sunt critici, Primăria vrea să se țină de cuvânt în le­gătura cu ceea ce a promis. La sfârșitul anului trecut a fost licitată tabela electronică și adjudecată pe SEAP la valoarea de 122.999,65 lei. Pana la sfarsitul lunii februarie, în 70 de zile, tabela trebuie să fie adusă și montată pe stadionul Areni”, a anunțat Ion Lungu în conferința de presă de ieri.

Vechea tabelă de marcaj de pe stadionul Areni a fost demontată la meciul cu Steaua de la sfârșitul anului trecut, atunci când oficialii Fo­restei au fost ne­voiți să închirieze un ecran pentru a respecta condițiile impuse de regulamentul FRF pentru organizarea par­tidei.

De asemenea, primarul Ion Lun­gu a mai anunțat că studiul comandat de Primărie pentru mon­tarea unei instalații permanente de nocturnă pe stadionul Areni este în curs de finalizare. “Așa cum a promis, vom mai cuprinde sume pentru modernizarea stadionului Areni. Studiul pe care l-am comandat pentru montarea nocturnei este în faza de finalizare, vom aproba indicatorii tehnico-economici și vom pune pe masă acest proiect într-o ședință de Consiliu Local. Mai departe, domnii consilieri vor vota așa cum vor considera, dar eu zic că este un lucru necesar”, a mai spus primarul Sucevei. (Dănuț CHIDOVET)

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …