Friday , March 29 2024

Prima reactie a Simonei Halep dupa eliminarea de la Australian Open: O zi foarte proasta pentru mine. Poate am cedat mental

halep

Simona Halep nu isi explica rezultatul meciului cu Ekaterina Makariva, din sferturile de finala ale Australian Open.

Sportiva noastra a marturisit, imediat dupa partida, ca poate pune infrangerea doar in seama unei zile foarte proaste pe care a avut-o, una in care jocul nu i-a iesit deloc.

“De dimineata m-am antrenat foarte bine, dar cred ca am fost putin stresata inaintea partidei. Nu stiu de ce. Ea a jucat bine si i-a intrat totul, asa ca merita aceasta victorie. Sunt putin trista pentru ca nu am reusit sa imi fac jocul meu obisnuit.

Aveam experienta de anul trecut, cand am jucat de asemenea in sferturi, asa ca nu pot spune ca am simtit presiune. Doar ca nu mi-a iesit deloc jocul, nu am simtit mingea. A fost o zi foarte proasta pentru mine. Am simtit de la inceputul meciului ca nu imi iese jocul, am incercat sa schimb ceva, dar nu am reusit. In plus, ea a avut o serie de mingi norocoase, la limita, care au intrat toate.

Cum am spus, aveam experienta, dar uneori nu poti controla unele situatii. Am incercat, dar poate am cedat mental. Nu am luptat pentru unele puncte, mi-am pierdut increderea si poate si de aceea am pierdut la zero setul al doilea”, a spus Halep.

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala de la Australian Open dupa ce a pierdut fara drept de apel meciul cu Ekaterina Makarova.

Rusoaica s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-0, si s-a calificat in premiera in semifinale la Melbourne.

In ceea ce o priveste pe Simona, ea si-a egalat performanta de anul trecut, cand a ajuns tot pana in sferturile de finala de la Australian Open.

Ea va pleca acasa cu 430 de puncte in clasamentul WTA si cu un cec in valoare de 230 de mii de euro.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …