Thursday , March 28 2024

Porumboiu: Mâine o să aveţi o surpriză care va năuci pe toată lumea

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a anunţat că i-a pregătit o mare surpriză, pentru joi, antrenorului Juan Ramon Lopez Caro, după ce tehnicianul spaniol nu s-a prezentat la antrenamentul de miercuri dimineaţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Telenovela asta care rulează acum la FC Vaslui este pe sfârşite. Acum asistaţi la ultimul episod. Sunt convins că peste câteva zile putem vorbi de lucruri serioase. Ne pare rău că FC Vaslui a ţinut capul de afiş, dar nu este vina noastră. Lopez Caro spune în ziarele din Spania că are viaţă de coşmar la FC Vaslui, iar noi i-am burduşit conturile aşa cum trebuie. Din acest punct de vedere, probabil conduce detaşat în România, la fel şi la capitolul nesimţire pentru că iată, azi (n.r. – miercuri) nu a venit la antrenamente. Cât de inconştient poţi să fii să dai cinci zile liber la jucători, când echipa are nevoie de pregătire fizică?! Sunt ferm convins că vom clarifica odată situaţia. Mâine (n.r.- joi) o să aveţi o surpriză care va năuci pe toată lumea”, a declarat Adrian Porumboiu.

Finanţatorul FC Vaslui nu exclude varianta ca, de vineri, formaţia moldavă să aibă un nou antrenor. “Dacă Lopez Caro nu se va prezenta la antrenamente, categoric vineri vom avea antrenor. Nu vă pot da nume pentru că trebuie să rezolvăm situaţia cu Lopez Caro. Să căutăm calea juridică”, a adăugat Porumboiu.

Jucătorii echipei FC Vaslui s-au antrenat, miercuri, fără Juan Ramon Lopez Caro, după ce tehnicianul spaniol a anunţat conducerea clubului, la sfârşitul săptămânii trecute, că formaţia moldavă are liber în această săptămână până vineri, inclusiv. În aceste condiţii, antrenamentele s-au desfăşurat sub comanda a trei jucători, respectiv Wesley, Adailton şi Pancu.

Miercuri, jucătorii vor efectua un nou antrenament, de la ora 18.00. Este prima zi cu două şedinţe de pregătire şi primul antrenament în nocturnă, de la sosirea tehnicianului spaniol la FC Vaslui.

Lotul va mai efectua, joi şi vineri, antrenamente bazate pe pregătirea fizică.

Deşi antrenorul principal a stabilit primul antrenament de după mini-vacanţă pentru sâmbătă la ora 10.30, conducerea clubului a programat un meci amical cu formaţia Dacia Chişinău, în deplasare, sâmbătă, la ora 15.00.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …