Thursday , April 25 2024

Popovici sună adunarea la Foresta

La reunirea echipei sucevene, programată astăzi, la ora 14.00, pe stadionul Areni, sunt așteptați 20 de jucători, printre care și trei nume noi, este vorba de atacantul Cătălin Vraciu (ex – ACS Poli Timișoara), mijlocașul Alexandru Ivan (ex – Bucovina Pojorâta) și portarul Florin Munteanu.  Până la plecarea în cantonamentul de iarnă, programată pe 24 ianuarie, “galben-verzii” se vor pregăti în Suceava 

 Foresta - Popovici

Gata cu vacanța pentru Foresta! După o pauză de o lună și jumătate, “galben-verzii” reiau astăzi pregătirile pentru partea secundă a Ligii a II-a, programată să debuteze pe 25 februarie.

La reunirea lotului, programată astăzi, la ora 14.00, pe stadionul Areni, sub comanda antrenorilor Cristi Popovici, Marius Gireadă, Bogdan Tudoreanu și Marius Lup sunt așteaptați 20 jucători, printre care și trei nume noi. Cel mai sonor este cel al atacantului Cătălin Vraciu, venit liber de contract de la prim-divizionara ACS Politehnica Timișoara. Celelate două noutăți așteptate la reunire sunt mijlocașul Alexandru Ivan, fost component al Bucovinei Pojorâta și portarul Florin Munteanu, care a fost format de antrenorul Ovidiu Căldăruș, la LPS Suceava, într-o generație născută în ’95 din care a mai făcut parte și Andrei Cerlincă.

Lotul așteptat la reunire: Toma Niga, Vlad Hânțăscu și Florin Munteanu – portari, Daniel Lung, Alin Mutu, Alessandro Masella, Dudu Drugă, Dorin Semeghin, Daniel Bălan și Ionuț Mihă­lăchioaie – fundași, Vlad Stă­nescu, Vasile Dănilă, Cornel Căinari, Lucian Dumitriu, Constantin Aeroaiei, Andrei Cerlincă, Cătălin Strugariu și Alex Ivan – mijlocași, Bogdan Rusu și Cătălin Vraciu  – atacanți.

Foresta s-a despărțit în pauza de iarnă de un singur jucător, este vorba de atacantul Vlad Bujor. “Nu mai pleacă nimeni”, a anunțat președintele Consiliului de Administrație al clubului, Andrei Ciutac.

După o săptămână de reacomodare la efort, “galben-verzii” vor pleca pe 24 ianuarie într-un cantonament de zece zile la Câmpulung Moldovenesc. Lotul sucevean va reveni la Suceava pe 3 februarie, iar până la reluarea campionatului, antrenorul Cristi Popovici își dorește să perfecteze patru meciuri amicale, pe datele de 8, 11, 15 și 18 ale lunii viitoare.

Clasată pe locul 9 la finalul anului trecut, Foresta va reîncepe campionatul pe 25 februarie, cu un meci pe stadionul Areni în compania celor de la ASU Politehnica Timișoara. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …