Thursday , March 28 2024

Popovici: “Ne propunem să luăm trei puncte în meciul cu Balotești”

A declarat antrenorul Forestei, înaintea jocului pe care “galben-verzii” îl au programat mâine, de la ora 11.00, pe stadionul Areni.  “Imi doresc să avem parte de un public numeros, mai ales că este primul meu meci ca antrenor pe Areni”, a precizat Cristi Popovici 

Popovici - Foresta

Foresta și-a propus să obțină a doua victorie stagională în meciul pe care îl are programat mâine, de la ora 11.00, pe stadionul Areni, în fața celor de la CS Balotești, în etapa a IV-a a Ligii a II-a.

“E foarte important să câștigăm și acest meci pentru a intra pe un făgaș cu rezultate pozitive. Victoria de la Timișoara a ridicat moralul în rândul jucătorilor și în mod cert ne propunem să luăm cele trei puncte din jocul de sâmbătă. Nu va fi însă un meci ușor pentru că Baloteștiul, chiar dacă nu are în componență nume sonore, este o echipă omogenă, cu 6-7 jucători cu experiență. Ilfovenii au un nucleu bun de jucători, dovadă și rezultatele din sezonul trecut, când au câștigat majoritatea meciurilor din play-out”, a declarat antrenorul principal al Forestei, Cristian Popovici.

Seful băncii tehnice de pe Areni mizează pe un public numeros la meciul de mâine. “Imi doresc să avem parte de un public numeros sâmbătă, mai ales că este primul meu meci ca antrenor pe Areni. Chiar dacă după jocul cu UTA suporterii au plecat dezamăgiți, sper să fie un restart. Asta le-am zis și jucătorilor. Să considere că am început campionatul odată cu meciul de la Timișoara. Stiu că suporterii de aici sunt înfocați, că vin în număr mare la stadion. Dacă la Bacău jucam cu 40 de suporteri în tribună, asta cu tot cu jandarmi, la Suceava este cu totul altceva”, a mai spus Popovici.

Trei nume noi pe foaia de joc

Antrenorul “galben-verzilor” va avea trei nume noi pe foaia de joc la partida cu CS Balotești: Dumitriu, Masella și Mihălăchioaie, toți aduși de la SC Bacău. “Ii cunosc foarte bine pe toți trei și sunt convins că vor da randamentul scontat. Nu știu însă dacă vor juca sâmbătă, dar cu siguranță vor prinde lotul pentru că avem doar 21 de jucători, dintre care pe Ferariu și Strugariu nu am reușit încă să-i legitimăm, iar Avram e suspendat. Lotul este destul de echilibrat și nu ne mai permitem luxul de a aduce alți jucători. Consider că am înlocuit jucătorii care au plecat cu jucători de calitate, care pot aduce plus valoare în cadrul lotului”, a precizat Cristi Popovici.

Matei: “Sper să ne descătușăm”

Marius Matei speră ca la meciul cu CS Balotești să-și treacă în cont primul gol din acțiune în actuala ediție de campionat. “Sper ca sâmbătă să înscriu și primul meu gol din acțiune, asta dacă nu se mai opune bara. Atmosfera din vestiar este una bună după ce am caștigat primele trei puncte, iar odată cu victoria de la Timișoara sper să ne descătușăm”, a declarat atacantul echipei sucevene. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …