Saturday , April 20 2024

Piturca a refuzat sa participe la prezentarea echipamentului cu noul sponsor

Victor Piţurcă a refuzat să participe la prezentarea echipamentului echipei naţionale pe care apărea numele noului sponsor, producătorul de bere Timişoreana.

Victor Piţurcă a motivat refuzul prin faptul că nu doreşte să apară alături de Ilie Balaci, imaginea celor de la Timişoreana, scrie Naţional: “Nu vreau să stau la aceeaşi masă cu Ilie Balaci!”.

Piţurcă şi Balaci sunt în conflict după ce selecţionerul s-a declarat deranjat de faptul că fosta glorie a Craiovei a fost de partea lui Adrian Mititelu. Piţurcă l-a numit “servitor” pe Balaci, iar acesta din urmă a răspuns dur: “Nu are rost să intru în polemică cu un jucător de cazino. Eu nu am nici o vină că el statea pe la porţile «Centralului» şi nu avea loc în echipa «Craiovei Maxima»”.

Cei de la Timisoreana ceruseră ca, alături de Mircea Sandu, preşedintele FRF, de Ilie Balaci (imaginea brandului) şi de Cristi Tănase, să vină la conferinţă şi Victor Piţurcă. Selecţionerul nu a fost convins nici măcar de preşedintele federaţiei să accepte invitaţia, astfel că locul lui Piţurcă a fost luat de Miodrag Belodedici, directorul departamentului de copii şi juniori din cadrul FRF.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …