Thursday , April 25 2024

Piturca a provocat un scandal urias in Arabia Saudita

piturca

Victor Piturca a reusit sa provoace un prim scandal in Arabia Saudita prin comportamentul sau si regulile stricte pe care le-a impus la Al-Ittihad, echipa pe care a preluat-o in urma cu cateva saptamani.

Decizia lui Piturca de a-l amenda pe capitanul lui Al-Ittihad, Mohammed Noor, a starnit o adevarata furtuna in Arabia Saudita. Piturca il amendase cu 1000 de euro pentru ca a intarziat la un antrenament, insa la ultima sedinta de pregatire a avut o surpriza.

Astfel, in semn de protest fata de decizia lui Piturca, Noor nu a mai venit deloc la ultimul antrenament.

In schimb, Piturca s-a trezit pe cap cu doi seici care i-au cerut explicatii pentru modul in care s-a purtat cu capitanul echipei.

Piturca nu s-a aratat insa intimidat de atitudinea arabilor si a anuntat ca nu va renunta la regulile pe care le-a impus.

“Este un mesaj de disciplina pe care vreau sa-l transmit echipei”, a declarat Piturca pentru presa araba.

Totusi, jurnalistii arabi sustin ca totul s-ar putea intoarce impotriva lui Piturca, iar fostul selectioner ar putea fi demis in cazul in care nu va avea o relatie normala cu jucatorii.

Piturca nu este insa deloc pe placul jucatorilor lui Al-Ittihad, mai ales dupa ce recent a introdus o noua regula: cantonamente inaintea meciurilor.

Fostul selectioner si-a reziliat, pe 16 octombrie, contractul cu echipa nationala, potrivit unui anunt facut de Federatia Romana de Fotbal.

Ulterior, Piturca a semnat un contract valabil pe doua sezoane cu gruparea Al-Ittihad.

In Arabia Saudita, Piturca are un salariu de 4,5 milioane de dolari in doi ani.

ziare.com

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …