Saturday , April 20 2024

Peste 70 de politiști au jucat fotbal în scopuri caritabile la Memorialul “Sorin Vezeteu”

Trofeul a rămas în posesia gazdelor de la Serviciul Județean al Poliției Transporturi Suceava. Banii strânși cu ocazia turneului au fost donați familiei fostului polițist sucevean

Terenul complexului Ramiro a găzduit vinerea trecută, ediția a doua a Cupei Poliției Transporturi la fotbal, turneu organizat în memoria polițistului Sorin Vezeteu, căzut la datorie în 2017, când a fost ucis mișelește, cu peste 40 de lovituri de cuțit, pe ­pe­ronul Gării Burdujeni.

Peste 70 de politiști din cinci județe au venit la Suceava să-l omagieze pe Sorin Vezeteu. Astfel, pe teren s-au aflat politiști de la Serviciile Județene ale Poliției Transporturi din Suceava, Neamț, Botoșani, Iași, Bacău, dar și o formație a Secției Regionale a Poliției Transporturi Iași.

La finalul unei zilei, trofeul a rămas în posesia gazdelor de la Serviciul Județean al Poliției Transporturi Suceava, care au acumulat nouă puncte în cinci meciuri disputate. Podiumul memorialului a fost completat de reprezentantele SJPT Neamț și SJPT Bacău.

SJPT Suceava a fost reprezentată la ediția din acest an a turneului de Ovidiu Costăchescu, Florin Constantinescu, ­Ma­rius Vezeteu, Gabriel Moroșanu, Bogdan Păiuș, Cosmin Ungurianu, Marin Puiu, Lucian Gălățeanu, Mihai Vătavu, Gabi Muscă, Levente Burcă și Robert Radu.

Cupa Poliției Transporturi a avut și scopuri caritabile, banii strânși cu ocazia turneului fiind donați familiei fostului politișt. De altfel, lovitura de începere a turneului a fost dată de copiii fostului polițist sucevean.

Declarat post-mortem polițistul anului 2017, Sorin Vezeteu era un împătimit al fotbalului, el reprezentând Secția Transporturi Suceava la numeroase turnee, acolo unde purta tricoul cu numărul 10. Astăzi, pe 14 mai, ar fi trebuit să implinească 40 ani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …