Wednesday , April 24 2024

Mutu, umilit de presa din Italia

Adrian Mutu a fost dezamăgirea sezonului pentru AC Cesena, echipă care a terminat pe locul 20, ultimul, în Serie A, şi a retrogradat în liga a doua din Italia, conform unui cotidianului regional Romagna Noi.

Adrian Mutu a fost desfiinţat de jurnaliştii de la Romagna Noi, cotidian care apare în regiunea Romagna (Forli, Cesena, Ravenna, Rimini, San Marino, Imola), într-o analiză a evoluţiei tuturor jucătorilor de la AC Cesena.

“Poate au existat oameni care credeau că Mutu poate să fie liderul care să conducă echipa către salvarea de la retrogradare, poate că au existat oameni care credeau că i-a venit mintea la cap, deşi coasta Marii Adriatice este foarte aproape. Cert este că românul a fost dezamăgitor din toate punctele de vedere, atât pe teren, cât şi în afara lui. Totuşi, el termină sezonul cu 8 goluri marcate”, scrie sursa citată, care l-a notat pe Adrian Mutu cu 5 pentru pretaţiile din sezonul 2011-2012.

Adrian Mutu nu va rămâne la AC Cesena şi în Serie B, el devenind liber de contract conform unei claute contractuale legate de retrogradarea echipei. Mutu primea un salariu de 2 milioane de euro pe sezon la Cesena.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …