Tuesday , April 23 2024

Monica Niculescu si Simona Halep s-au calificat in turul al III-lea la Miami

Monica Niculescu s-a calificat in turul 3 de la Miami dupa o victorie fenomenala reusita in fata ibericei Garbine Muguruza (17 WTA).

Sportiva noastra a avut o prestatie rasunatoare in care a luptat pana la epuizare pentru a obtine o victorie cu 7-6 (0), 4-6, 6-2.

Meciul a durat aproape trei ore.

Primul set a avut o desfasurare de-a dreptul nebuna si ne-a oferit nu mai putin de 10 break-uri. Muguruza a inceput mai bine, a condus cu 3-0, dar Monica a reusit sa revina si totul s-a decis la tie-break.

Prestatia Monicai la tie-break a fost fenomenala, iar sportiva noastra s-a impus la zero, in timp ce Muguruza nu a avut replica.

Apoi, Monica a inceput bine setul secund, a condus cu 2-0, dar Muguruza a ridicat nivelul si a reusit sa trimita meciul in set decisiv.

Totusi, Monica a luptat incredibil, ca o gladiatoare, si a reusit sa-si revina in setul decisiv, pe care l-a castigat.

In turul 3, Monica o va intalni pe daneza Caroline Wozniacki (13 WTA), intr-un meci ce va avea loc sambata sau duminica, la o ora ce nu a fost inca stabilita.

Simona Halep s-a impus si ea fara probleme, in noaptea de vineri spre sambata, in turul doi al turneului de la Miami.

Tenismena noastra a invins-o in doua seturi pe americanca Taylor Townsend, aflata pe locul 96 in ierarhia WTA.

A fost 6-1, 6-3 pentru fostul lider WTA, dupa o partida care a durat putin peste o ora.

In turul urmator, Simona Halep o va intalni pe Polona Hercog. Acesta din urma a ajuns pe tabloul principal din postura de lucky loser, dupa ce favorita numarul 28, ucraineanca Lesia Tsurenko, s-a retras din cauza unor probleme medicale, iar apoi a invins-o pe Misaki Doi.

Meciul Simonei din turul trei de la Miami va avea loc duminica seara, la o ora ce va fi anuntata ulterior de organizatori.

Mihaela Buzarnescu a fost invinsa de Alize Cornet cu 7-6, 6-1.

 

 

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …