Friday , April 19 2024

Monica Niculescu obtine o victorie fantastica pentru Romania in Fed Cup: 6-3, 6-4 la Petra Kvitova

monica

Romania si Cehia sunt la egalitate dupa prima zi, scor 1-1, dupa ce Monica Niculescu a reusit sa produca o mare surpriza, in sferturile de finala ale Fed Cup.

Sportiva noastra a invins-o pe ocupanta locului 9 in clasamentul WTA, Petra Kvitova, scor 6-3, 6-4, dupa un meci absolut superb.

Desi a avut in fata o adversara mult mai bine clasata, Monica Niculescu a jucat cu curaj si a “terorizat-o” pe Kvitova, asa cum a promis la conferinta de presa.

Monica a profitat din plin de inconstanta cehoaicei si a taxat-o de fiecare data, loviturile sale de slice facand si de aceasta data o nota aparte.

In primul set, Monica a reusit trei break-uri si si-a cedat serviciul doar o data, impunandu-se cu 6-3 in mai putin de o ora.

Setul secund a fost ceva mai echilibrat, dar Monica a fost la timona, in timp ce Kvitova parea ca resimte probleme fizice.

Sportiva noastra a lovit insa in cel mai important moment, terminand meciul cu un break.

Reamintim ca Simona Halep a fost infranta in primul meci de Karolina Pliskova, dupa un meci in care nu si-a putut stapani din nou nervii.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

One comment

  1. Simona este o jucatoare buna si atat . Ca sa fi o jucatoare de top si sa te mentii in varful ierarhiei in tenis este necesar sa detii niste insusiri pe care din pacate Simona nu le detine momentan . Poate in viitor o sa se maturizeze mai mult si o sa capete si insusirile care ii lipsesc actualmente . Nu trebuie acuzata , fiindca ea sufera mult mai mult decat restul . Din contra trebuie incurajata , si de explicat ca nu poti sa castigi mereu se mai intampla si sa pierzi ca de altfel cum se intampla de fapt in viata de toate zilele .