Friday , March 29 2024

Mircea Lucescu, in negocieri cu Galatasaray? Antrenorul roman, ingrijorat de situatia din Ucraina

lucescu

Presa turca a speculat mult in ultimele zile pe tema iminentei reveniri a antrenorului Mircea Lucescu pe banca tehnica a celor de la Galatasaray Istanbul.

Presedintele formatiei din Istanbul, Unal Aysal, a facut luni, pentru prima data, declaratii pe aceasta tema.

“Acum aud prima oara despre acest lucru. Nu am luat legatura cu Mircea Lucescu. Galatasaray are un antrenor si, in momentul de fata, nu se pune problema inlocuirii lui. Din cate stiu eu, Mircea Lucescu vine in fiecare luna la Istanbul, trebuie sa-l intrebati pe el de ce”, a declarat presedintele Galatei.

Potrivit jurnalistilor turci, Galatasaray este pe punctul de a-l demite pe italianul Roberto Mancini dupa ce echipa a ratat titlul in Turcia.

Se mai spune ca formatia “Cim-Bom” pastreaza secretul asupra negocierilor cu Lucescu pentru ca Mancini nu a acceptat inca rezilierea contractului si ar putea solicita despagubiri considerabile in cazul in care se dovedeste faptul ca sefii echipei discutau cu un alt antrenor.

Presa turca mai scrie ca lui Lucescu i se pregateste un contract pe doua sezoane, cu un salariu fabulos – cinci milioane de euro pe an.

Antrenorul roman s-a aflat in weekendul trecut la Istanbul, insa le-a spus ziaristilor locali ca a fost vorba doar despre o vizita privata, fara legatura cu Galatasaray.
La revenirea la Donetk, antrenorul roman a facut o criza de nervi si a reprosat situatia tensionata in care se afla Ucraina, care afecteaza si fotbalul.

“Este un an neobisnuit, trebuie sa facem in asa fel incat sa ducem sezonul la bun sfarsit! Apoi trebuie sa facem o analiza amanuntita, la nivelul conducerii Federatiei, pentru ca nu se mai poate asa! Trebuie sa existe o relatie diferita intre orase, intre clbuuri! Traim vremuri dificile, trebuie sa facem in asa fel incat cluburile sa nu mai depinda de un singur om, de presedinte!”, a declarat Lucescu.

Mircea Lucescu a mers pe ascuns la negocieri, dar a fost prins: Pentru ce echipa renunta la Sahtior

Spusele lui Lucescu alimenteaza astfel speculatiile potrivit carora romanul ar dori sa plece de la Sahtior deoarece Rinat Ahmetov ar putea avea de suferit din punct de vedere financiar din cauza conflictului existent in Ucraina.

“Patronii cluburilor de azi pot avea probleme oricand, in orice clipa, iar cluburile pot dispare foarte usor. Dintr-un moment in altul se poate ajunge la colaps!”, a adaugat Lucescu.

Mircea Lucescu a fost surprins de jurnalistii turci la Istanbul, unde ar fi negociat preluarea echipei Galatasaray.

Antrenorul roman a negat insa informatia.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …