Friday , March 29 2024

Miodrag Belodedici a venit cu surprize la Vatra Dornei

Venit în județul Suceava în calitate de ambasador al Cupei Tymbark, fostul internațional român a asistat la antrenamentele juniorilor din Vatra Dornei, iar pe unul dintre micii fotbaliști l-a vizitat la Centrul de Plasament unde locuiește

Fostul internațional român Miodrag Belodedici a fost prezent în această săptămână la Vatra Dornei, unde a promovat Cupa Tymbark și a asistat la antrenamentele juniorilor din localitate. “A fost extraordinar de interesant pentru mine să văd, încă o dată, cum copiii pasionați de fotbal fac totul cu o implicare de om matur. În cei peste doi ani de când sunt Ambasadorul Cupei Tymbark Junior, am avut ocazia să văd antrenându-se sau jucând în competiție mii de copii și, de fiecare dată, am fost plăcut impresionat de energia și dăruirea lor. Îi felicit și le spun încă o dată că îi voi susține pentru a-și urma pasiunea pentru fotbal”, a declarat Miodrag Belodedici pentru siteul www.frf.ro.

Unul dintre mici fotbaliști din Vatra Dornei a avut parte și de o surpriză din fostului internațional român, care i-a făcut o vizită la Centrul de Plasament în care locuiește, copilul fiind orfan. Aici, Belo a stat de vorbă cu tutorele copilului pe care l-a îndemnat să îl susțină în continuare pe elevul pasionat de fotbal și să-l încurajeze să-și urmeze visul de a deveni fotbalist, mai notează siteul oficial al FR de Fotbal.

Cupa Tymbark Junior, întrecere la fotbal adresată elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, fete și băieți, se află în cel de-al treilea an al activității sale. După doi ani în care numărul de elevi înscriși în competiție a depășit toate așteptările (122.691 elevi în anul competițional 2016-2017 și 124.759 elevi în 2017-2018), ediția cu numărul 3 a competiției a adus o nouă surpriză plăcută organizatorilor: 131.580 de elevi din toată țara s-au înscris la start cu dorința de a deveni campioni ai Cupei Tymbark Junior.

Competiția se desfășoară la nivel național și este organizată de către Federația Română de Fotbal și Maspex Romania, prin brandul Tymbark, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale. Întrecerea vizează atât descoperirea de talente, cât și încurajarea practicării mișcării și a sportului de către copii. Ambasadorul competiției este Miodrag Belodedici, dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni, jucător de bază în Echipa Națională a României în anii ‘90. (D.C.)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …