Friday , March 29 2024

Mihai Neşu primeşte lovitură după lovitură! Tatăl sau, doctorul Mircea Nesu, a murit luni dimineaţă. Suspiciuni de sinucidere

mircea nesu

Tragedie în familia fostului fotbalist internaţional Mihai Neşu. Tatăl acestuia, medicul Mircea Neşu, a murit. Primele informaţii spun că ar fi fost vorba despre o sinucidere.

VoceaTransilvaniei.ro  susţine că doctorul Mircea Neşu ar fi înghiţit o supradoză de medicamente, fiind găsit mort, în această dimineaţă, în locuinţa sa din Oradea.

Poliţia din Oradea confirmă decesul, însă nu deţine mai multe informaţii.

Din păcate, veştile triste par să nu se mai sfîrşească pentru internaţionalul Mihăiţă Neşu, fostul fundaş stînga al Stelei şi al echipei naţionale.

În primăvara acestui an, el mai promise o lovitură cruntă: mama sa a murit. Ea fusese diagnosticată cu cancer în urmă cu mai mulţi ani, iar boala a revenit pe fond de stres. Tragedia de atunci l-a determinat pe Neşu să se mute definitiv în România, alături de tatăl său.

Din păcate, după doar cîteva luni, tatăl fostului fotbalist a ales să-şi pună capăt zilelor, conform VoceaTransilvaniei.ro.

„Tata e într-o mare depresie, ce să-ţi spun… Ieri a fost ziua lui. După ce a murit mama i-a fost şi mai greu, tot mai greu. Dar îl ajut, îl fac eu să treacă peste asta…”, a spus Mihai Neşu în urmă cu două săptămîni într-un interviu pentru LPF.RO.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …