Friday , March 29 2024

Memorialul “Doru Iftime” va aduna la Suceava peste 50 de boxeri

Gala demonstrativă organizată în memoria regretatului antrenor de la CSM Suceava și Florconstruct Suceava va avea loc mâine, începând cu ora 14.00, pe esplanada Casei de Cultură 

Sucevenii sunt invitați mâine după-amiază, începând cu ora 14.00, pe esplanada Casei de Cultu­ră din municipiul Suceava, la prima ediție a Memorialului “Doru Iftime”, o gală demonstrativă de box organizată de clubul local Noble Art Suceava în memoria regretatului antrenor de la cluburile CSM Suceava și CS Florconstruct Suceava.

În ringul ce urmează să fie amenajat pe espalanada centrală vor urca peste 50 de boxeri de la mai multe cluburi din Suceava, Iași, Botoșani, Neamț și Ucraina.

Doru Iftime s-a stins din viață în anul 2012, la vârsta de 52 de ani, chiar în timpul unui antrenament, când a făcut stop cardio-respirator din cauza efortului depus. Doru Iftime a început să practice boxul la 15 ani, iar până la 24 de ani a fost legitimat la Clubul Metalul Sucea­va și la Asociația Armata Bacău. Până în 1986 a rămas antrenor, dar și cu drept de participare la competiții. După 13 ani în afara sportului, Doru Iftime și-a reluat cariera de antrenor, iar până în 2012 a adus peste 60 de medalii prin sportivii săi.

“Am reușit din pasiune și pentru că am pus foarte mult suflet în ceea ce am făcut. Așa i-am ales și pe sportivii mei deoarece în acest fel poți să reziști în ring”, spunea regretatul antrenor. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …