Thursday , March 28 2024

Meci dramatic la Singapore: Sarapova, invinsa de Wozniacki in decisiv, dupa doua seturi la tie-break

sarapova-wozniacki

Maria Sharapova a pierdut primul meci din grupa alba a Turneului Campioanelor, scor 6-7 (4), 7-6 (5), 2-6, in fata danezei Caroline Wozniacki. Incheiat dupa mai bine de trei ore si jumatate, meciul a avut o desfasurare spectaculoasa, cu numeroase rasturnari de situatie.

Intalnirea a avut o desfasurare foarte palpitanta inca din primele minute. Wozniacki a inceput foarte bine, a avut 3-0, insa Sharapova a revenit si a reusit sa preia conducerea si sa faca 5-4. Totusi, Wozniacki a facut imediat rebreak, iar setul s-a decis in cele din urma la tie-break.

Aici, Sharapova a inceput in forta, a condus cu 4-2, dar a cedat ulterior cinci puncte la rand si Wozniacki a castigat primul set.

Pierderea primului set era deja un scenariu cu care Sharapova ne-a obisnuit de mai multe ori in acest sezon.

Daneza a facut primul break inca din game-ul de debut al setului, a fost egalata la trei, dar apoi a mai reusit un break si a trecut la conducere. Wozniacki a servit la 5-4 pentru castigarea meciului, numai ca Sharapova a facut break si a dus din nou setul la tie-break.

Aici, Sharapova a avut o evolutie mai solida, a reusit sa-si conserve avantajul luat rapid si a trimis meciul in decisiv.

 In decisiv, Wozniacki a reusit un break vital si a dus scorul la 4-2, iar apoi a avut calea deschisa spre castigarea setului cu 6-2 si, implicit, a meciului.

Dupa acest succes, Wozniacki o va intalni in meciul urmator pe jucatoarea care va castiga duelul dintre Kvitova si Radwanska, in timp ce Sharapova va infrunta invinsa.

Aceasta a fost a noua intalnire directa dintre Sharapova si Wozniacki, scorul general fiind 5-4 in favoarea rusoaicei.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …