Friday , April 19 2024

Meci de care pe care între CSM Pașcani și Şomuz Fălticeni

Cele două formații se întâlnesc astăzi, la Pașcani, în deschiderea etapei a 24-a din Liga a III-a. “Este un adevărat derby al suferinței, ținând cont de poziția celor două echipe în clasament. Cine va câștiga, va lua o opțiune extrem de serioasă în ceea ce privește rămânerea în Liga a III-a”, consideră directorul tehnic al fălticenenilor, Iulian Darabă 

Şomuz Fălticeni este în fața unui meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării, formația condusă de Daniel Stoica și Iulian Darabă urmând să evolu­eze astăzi, cu începere de la ora 17.00, pe terenul celor de la CSM Pașcani, în deschiderea etapei a 24-a din Liga a III-a.

“Este un adevărat derby al suferinței, ținând cont de poziția celor două echipe în clasament. Cine va câștiga, va lua o opțiune extrem de serioasă în ceea ce privește rămânerea în Liga a III-a. CSM Pașcani nu mai este echipa pe care o băteam în tur. Şi-a adus câțiva jucători cu experiență, joacă agresiv acasă, iar în acest an a acumulat foarte multe puncte. De aceea, nu ascundem faptul că ne-am mulțumi și cu o remiză în acest meci”, a declarat directorul-sportiv Iulian Darabă.

Cu excepția lui Cotoară, care este suspendat, staff-ul tehnic fălticenean are tot lotul la dispoziție pentru partida cu CSM Pașcani.

În meciul tur, Şomuz s-a impus pe stadionul Tineretului, în fața pășcănenilor, cu scorul de 2-1, prin golurile lui Padovei și Mircescu. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …