Thursday , April 25 2024

Marian Dragulescu, aur la sol si argint la sarituri la Campionatele Europene de Gimnastica

dragulescu

Marian Dragulescu a cucerit a doua medalie a sa la Campionatele Europene de gimnastica de la Cluj-Napoca, argint in proba de sarituri, dupa marele rezultat de la sol de sambata, cand a cucerit medalia de aur.

Dragulescu a primit argint dupa o medie de 14.733, fiind la doar 2 zecimi in spatele locului 1, detinut de rusul Dalaloyan 14.933. Medalia de bronz a revenit ucraineanului Oleg Verniaiev, campionul european la individual compus chiar de la Cluj.

Iata clasamentul final de la sarituri:

Artur Dalaloyan (Rusia) 14.933 puncte
Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Marian Dragulescu (Romania) 14.733
Oleg Verniaiev (Ucraina) 14.649
Zachari Hrimeche (Franta) 14.616
Artur Davtyan (Armenia) 14.583
Dominic Cunningham (Marea Britanie) 14.133
Igor Radivilov (Ucraina) 14.033
Andrey Medvedev (Israel) 6.733

Gimnastul roman Marian Dragulescu a obtinut sambata la Cluj-Napoca medalia de aur la Campionatele Europene, in proba de sol, luand acum in calcul si ramanerea sa in activitate, pentru a prinde si JO de peste 3 ani.

Acestea vor avea loc in Japonia, la Tokyo, iar Dragulescu a declarat ca are nevoie de sanatate, placere si motivatie pentru a putea prinde si acea Olimpiada, cand el va avea 39 de ani impliniti:

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …