Thursday , March 28 2024

Luptătorul sucevean Teodor Chira a ajuns la cinci medalii de aur cucerite în acest an

Sportivul pregătit de Valerică Gherasim la LPS Suceava a obținut locul I la Cupa României pentru cadeți – categoria 100 de kilograme. Tot la concursul de la Târgu Mureș, suceveanul Bogdan Pop a cucerit bronzul la categoria 50 de kilogrameLupte - Chira

Luptătorii suceveni s-au întors cu două medalii de la Cupa României la lupte greco-romane pentru cadeți ce avut loc la Târgu Mureș. Performerul delegației sucevene a fost Teodor Chira, sportivul legitimat la Liceul cu Program Sportiv reușind să se im­pună la categoria 100 de kilograme. Aceasta a fost cea de-a cincea medalie de aur cuce­ri­tă în acest an de luptătorul pregătit de Vale­rică Gherasim, după cele obținute la Cam­pio­natul Național individual, Campio­natul Național Scolar, Campionatul Națio­nal pe plajă și la turneul internațional de la Chișinău.

Cea de-a două medalie a sportivilor de la LPS Suceava a fost adusă de Bogdan Pop, luptătorul pregătit de Andrei Bolohan cu­cerind bronzul la categoria 50 de kilograme.

Antrenorul Valerică Gherasim a ținut să mulțumească conducerii LPS Suceava, Primă­­riei și Consiliului Local și celor de la Palatul Copiilor pentru sprijinul oferit sportivilor. Luptătorii suceveni vor încheia anul 2017 la Putna, acolo unde, în perioada 8-10 decembrie, vor avea loc întrecerile Cupei României de lupte greco-romane pentru juniori I. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …