Thursday , March 28 2024

Luptătorii suceveni au obținut opt medalii la Cupa României

Viorel Beghean (60 kilograme), Adrian Agache (77 kilograme), Teodor Chira (97 kilograme) și Ciprian Trufan (130 kilograme) au ocupat primul loc la categoriile la care au concurat în concursul organizat în sala din Putna 

Luptătorii suceveni au obți­nut opt medalii la Cupa Ro­mâ­niei la lupte greco-romane pentru juniori I, competiție care a adunat la sfârșitul săptă­mânii trecute, în sala din comuna Putna aproximativ 160 de sportivi din întrega țară.

Perfomerii cluburilor din județul nostru au fost sucevenii Adrian Agache și Teodor Chira, care au fost declarați supercampioni naționali după ce în acest an au făcut eventul la categoriile 77, respectiv 97 de kilograme, și rădăuțenii Vio­rel Beghean și Ciprian Trufan, care au cucerit trofeul la categoriile 60, respectiv 130 de kilograme. Mihai Căldăraru și Ionuț Stepan au disputat finala la categoriile 77, respectiv 87 de kilograme, Marius Blîndu a urcat pe ultima treaptă a podiumului la categoria 63 de kilograme, în vreme ce CSM Su­ceava a ocupat locul 3 în clasamentul final al cluburilor prezente la Putna.

Luptătorii suceveni sunt pregătiți de antrenorii Valerică Gherasim, Andrei Bolohan, Daniel Ciubotariu și Florin Rusu.

Invitații de onoare ai concursului au fost campionii olim­­pici, mondiali și europeni: Şte­fan Rusu, Gheorghe Ber­ceanu, Nicu Ginga, Simion Po­pescu, Petre Dicu și Ilie Ma­tei. Cu această ocazie, pri­mii doi și-au lansat cărțile cu detalii despre carieră și istorioare hazlii. (Dănuț CHIDO­VEȚ)

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …