Friday , March 29 2024

Luptătorii suceveni au cucerit trei medalii la naționalele pentru tineret

Adrian Agache și Ion Marian, ambii de la CSM Suceava, au cucerit bronzul la categoria 75 de kilograme, respectiv 98 de kilograme, în vreme ce Ionuț Buhăianu (CSS Rădăuți) a ob­ținut argintul la categoria 98 de kilograme 

Lupte - Agache

Luptătorii suceveni s-au întors cu trei medalii de Campionatul Național Individual pentru Tineret, concurs organizat la Timișoara.

CSM Suceava a plecat în Banat cu șase sportivi, performerii delegației fiind Adrian Agache și Ion Marian, care au cucerit bronzul la categoriile 75 de kilograme, respectiv 98 de kilograme.

In alte alte trei rânduri, sportivii pregătiți de Valerică Gherasim, Da­niel Ciubotaru și Andrei Bolohan au ocupat locul 5 prin Tudor Ursachi (59 kilograme), Mihai Căldăraru (75 kilograme) și ­Ma­­­rius Mănălăchioaie (130 kilogra­me), în vreme ce Andrei Traian s-a clasat pe locul 7 la categoria 130 de kilograme.

Alți doi luptători formați la Su­ceava, este vorba de Constantin Huțuleac și Teodor Horătău, ambii legitimați în prezenți la Dinamo, au cucerit aurul, respectiv bronzul la categoriile la care au concurat. An­trenorul Valerică Ghe­ra­sim a ținut să mulțumească Primăriei Su­ceava, Consiliului Local Su­cea­va și Consi­liului Ju­dețean Suceava pentru spri­­jinul acordat sportivilor de la CSM Suceava. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …