Friday , March 29 2024

Lucian Goian i-a calificat pe indienii de la FC Chennaiyin în play-off

Fundașul sucevean a fost decisiv în ultima etapă din sezonul regular, marcând golul victoriei în partida câștigată de FC Chennaiyin pe terenul celor de la Mumbai City 

Lucian Goian a fost decisiv pentru FC Chennaiyin în ultima etapă a sezonului regular din Liga I indiană. Fundașul sucevean în vârstă de 35 de ani și-a luat în serios rolul de căpitan la Chennaiyin și și-a calificat echipa în play-off, după ce a marcat unicul gol al meciului disputat vineri pe terenul celor de la Mumbai City. Goian junior a înscris în poarta fostei sale formații în minutul 83, cu un voleu din interiorul careului, după o centrare venită din corner. În urma acestei victorii, FC Chennaiyin a prins in extremis ultimul loc de play-off în India, acolo unde s-au mai calificat formațiile Goa, ATK și Bengaluru.

Lucian Goian trăiește a doua tinerețe în Asia și Australia, acolo unde în ultimii șase ani a evoluat pentru formațiile Tianjin Teda, Beijing Baxi, ambele din China, Perth Glory, din Australia, și Mumbai City, din India. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …