Thursday , April 25 2024

Lucian Goian a semnat cu echipa indiană FC Chennaiyin

Contractul se întinde pe un an de zile, a precizat fundașul sucevean în vârstă de 36 de ani. FC Chennaiyin a câștigat de două ori titlul în India, ultima oară în 2018

Fundașul sucevean Lucian Goian a semnat un contract pe un an cu clubul indian FC Chennaiyin, a anunțat fotbalistul, marți, pe contul său de Instagram.

”Sunt foarte fericit să anunț că am semnat o înțelegere pe un sezon cu @chennaiyinfc. Sunt foarte încântat de acest lucru și aștept cu nerăbdare primul contact cu noua echipă, cu uimitorii fani ai lui Chennaiyin FC, la primul meci oficial de acasă”, a scris Goian.

Lucian Goian (36 ani) a mai spus că abia așteaptă să lucreze cu antrenorul englez John Gregory, ”un mare antrenor, care știe ce înseamnă să fii campion în ISL (Super Liga Indiană)”.

FC Chennaiyin a câștigat de două ori titlul în India, ultima oară în 2018, cu Gregory la cârmă. Echipa a terminat stagiunea trecută pe ultimul loc, 10.

Lucian Goian va juca al patrulea său sezon în Super Liga Indiană, după ce a evoluat la Mumbai City în 2016, 2017 și 2018.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …