Friday , March 29 2024

LPS Suceava a urcat pe podium la “Dolphin Cup”

Echipa antrenată de Andrei Ițco a ocupat locul 3 la competiția care a adunat la Academia “Gheorghe Hagi” cele mai bune opt echipe din țară la categoria de vârstă 2007 

LPS Suceava a urcat pe podium la cea de-a șaptea ediție a “Dolphin Cup”, competiție organizată de Academia “Gheorghe Hagi” și la care au fost invitate cele mai bune opt echipe din țară la categoria 2007.

Trupa antrenată de Andrei Ițco s-a calificat din grupa din care a făcut parte cu două victorii și un rezultat de egalitate: 7-0 cu Corona Brașov, 3-1 cu Inter Star Sibiu, respectiv 0-0 cu New Star București. În semifinale, formația suceveană a cedat la loviturile de departajare, în fața celor de la FCSB, dar s-a întors acasă cu medaliile de bronz, după ce a câștigat la penaltyuri, în finala mică, în fața Academiei Hagi.

“Am primit această invitație în urma evoluțiilor bune pe care le-am avut în ultimii ani la toate competițiile la care am participat. Mă bucur că am reușit să-i dăm curs și chiar să facem o figură frumoasă. Ne-am luptat de la egal la egal chiar și cu FCSB, campioana României la această categorie de vârstă, într-un meci în care doar loteria loviturilor de departajare a stabilit câștigătoarea. Am terminat competiția neînvinși, pe poziția a 3-a, ceea ce nu poarte decât să ne bucure și să ne ofere încredere pe viitor. Felicit copii pentru efortul depus și mulțumesc părinților pentru susținerea oferită”, a precizat antrenorul Andrei Ițco.

LPS Suceava a mizat la Constanța pe următorul lot de jucători: Claudiu David, Ştefan Recolciuc, Iustin Panciuc, Fabian Găină, Mihai Sava, Victor Băbăscu, Ştefan Petraru, Rareș Ştefănoaia, Augustin Găină, Sebastian Burlacu, Luca Gavrilovici și Matei Manolache. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …