Wednesday , April 24 2024

LPS Suceava a ajuns până în finala Balkan Elite Cup

Trupa condusă de Andrei Ițco a trebuit să se mulțumească cu medaliile de argint, după ce au pierdut în ultimul act, cu scorul de 0-2, în fața gazdelor de la Corona Brașov. Suceveanul Matei Cuciureanu a câștigat premiul de cel mai bun portar al turneului la categoria 2006

LPS Suceava a ajuns până în finala Balkan Elite Cup, turneu care a strâns zilele trecute la Brașov cele mai bune echipe din țară la categoria 2006. Condusă de pe margine de antrenorul Andrei Ițco, formația suceveană a ieșit din faza grupelor neînvinsă și fără gol primit, după 1-0 cu Şcoala de Fotbal “Florea Văetuș“ Hunedoara, 0-0 cu Ceahlăul Piatra Neamț și 6-0 cu Ştiința Miroslava. LPS Suceava a trecut apoi de Petrosport Ploiești, în optimi, cu 2-0, de LPS Vaslui, în sferturi, cu 1-0, de CSM Codlea, în semifinale, la loviturile de departajare, fiind învinsă în finală de Corona Brașov, cu scorul de 0-2.

Pe lângă titlul de vicecampioană, suce­venii au câștigat și unul dintre premiile speciale prin Matei Cuciureanu, desemnat cel mai bun portar.

“Mă bucur că, prin intermediul Liceului cu Program Sportiv, am reușit să punem din nou numele orașului Suceava pe podiumul unuia dintre cele mai puternice turnee adresate juniorilor. Dacă eram puțin mai concentrați în finală, puteam să ne apărăm trofeul câștigat vara trecută în fața celor de la FCSB. De asemenea, nu pot să nu remarc faptul că, pentru al doilea an consecutiv, titlul de cel mai bun portar i-a revenit lui Matei Cuciureanu, un copil deosebit de talentat. Pe această cale vreau să-I felicit pe copii pentru jocul prestat și pentru rezultate și să le mulțumesc părinților, care meritau premiul de cea mai frumoasă galerie de la acest turneu”, a declarat antrenorul Andrei Ițco.

LPS Suceava a mizat la Balkan Elite Cup – categoria 2006 pe următorul lot de jucători: Matei Cuciureanu, Rareș Ioniță, Matei Manolache, Luca Dănilă, Mario Bai, Teodor Cucolaș, Simon Utale, Andrei Pre­lipcean, Horia Avăcăriței, Luca Ga­vrilovici, Fabian Aursulesei, Codrin Nica, Sebastian Gireadă și Joshua Manolache. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …