Friday , March 29 2024

Lovitură de TEATRU în cazul licitaţiei pentru MARCA STEAUA

steaua

CSA Steaua şi MApN au făcut cerere la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor în care au solicitat anularea licitaţiei pentru marca Steaua. Decizia vine după ce presa a relatat modul dubios în care contractul a fost câştigat de SC Eval Best SRL, o firmă de apartament din Chiajna condusă de un personaj cu un trecut tumultuos.

Licitaţia pentru evaluarea mărcii Steaua a lăsat în urmă multe semne de întrebare. Contractul a fost câştigat de SC Eval Best SRL, o firmă cu sediul social într-un apartament dintr-un sat din Chiajna, care figurează cu doar doi angajaţi şi cu o cifră de afaceri în 2013 de doar 55.000 de lei. Contractul pe care Eval Best l-a câştigat pentru evaluarea mărcii are o valoare de 287.730 de lei fără TVA, conform unei anchete  Pro Sport.

În motivarea cererii făcute de MApN către CNSC pentru anularea licitaţiei pentru marca Steaua au fost prinse şi contestaţiile depuse de celelalte două firme care s-au înscris, SC PRECISS CONSULTING şi Birou Expert Contabil Trocan Gabriel. Cea mai interesantă parte din motivare este cea care face referire la activitatea comisiei de evaluare a MApN, cea care a decis ca evaluarea mărcii să fie făcută de Eval Best. Oficialii MApN susţin că membrii acestei comisii n-au cerut celor de la Eval Best detalii despre oferta depusă, în condiţiile în care preţul propus de această firmă este sub 80% din valoarea estimată a contractului.

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …