Thursday , March 28 2024

Liga Campionilor: Juventus a eliminat pe Atletico Madrid, Manchester City pe Schalke

Juventus si Manchester City s-au calificat, marti seara, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Dupa ce-a fost invinsa cu 2-0 in tur de Atletico Madrid, “Batrana Doamna” a intors scorul in returul de la Torino (scor 3-0), gratie unui hattrick reusit de Cristiano Ronaldo.

De partea cealalta, Manchester City a umilit-o pe Schalke, scor 7-0, obtinand calificarea in sferturi cu scorul general de 10-2!

In cea mai asteptata confruntare a serii si poate a optimilor de finala, Juventus a reusit ceea ce putini mai credeau, sa intoarca scorul din tur in fata defensivei gandite de Diego Simeone.

Cu un Cristiano Ronaldo intr-o zi de gratie, campioana Italiei a dominat partida de la un cap la altul, oaspetii nereusind sa trimita nici macar un sut pe spatiul portii aparate de polonezul Szczesny.

Cristiano Ronaldo a punctat in minutele 27 si 48, ambele reusit cu capul, in timp ce golul calificarii a venit dintr-un penalti obtinut de Bernardeschi cu 5 minute inainte de finalul timpului regulamentar.

La Manchester, City i-a aplicat o corectie usturatoare lui Schalke, pe care o invinsese si in meciul tur. A fost 7-0 pentru “cetateni”, dupa reusitele lui Aguero (2), Sane, Sterling, Bernardo Silva, Foden si Gabriel Jesus.

Omul meciului a fost neamtul Leroy Sane, care, pe langa gol, a oferit si trei assituri.

ziare.com

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …