Friday , April 19 2024

Liga a IV-a – Progresul Frătăuții Vechi și Somuz Fălticeni s-au desprins la cinci puncte în fruntea clasamentului

Progresul Frătăuții Vechi a ră­mas pe primul loc în Liga a IV-a, după ce a realizat scorul etapei a VII-a. Trupa lui Vali Tăutianu s-a impus ieri, în deplasarea de la Fân­tânele, cu 10-0, prin golurile marcate de M. Tofan (2), Dascălu (2), Teleagă, Ihnatiuc, S. Ilaș, Moră­raș, Busuioc și Tigănașu.

Somuz Fălticeni a rămas la egalitate de puncte cu prima cla­sată, după ce s-a impus în derbyul rundei, pe terenul Siretului Dolhasca, cu 1-0, printr-un gol marcat de Martin.

Viitorul Liteni a urcat pe po­dium după cea de-a patra victorie consecutivă în campionat: 2-1 la Preutești. Echipa lui Demis Ma­ran­da s-a impus prin golurile lui Corban și Bijec, gazdele punctând prin Cătălin Vasiliu, din penalty.

Juniorul Suceava a produs surpriza zilei după ce a câștigat la Drăgușeni, cu scorul de 3-0, prin reușitele semnate de Prichici, Nechita și Cutaș, în vreme ce Zimbrul Siret a plecat cu toate punctele de la LPS, după ce s-a impus în fața celor de la Foresta II Suceava, cu scorul de 1-0, printr-o gol marcat de Butura în prelungirile me­­ciului.

In alte două jocuri, Victoria Vatra Moldoviței a câștigat pe final, cu un spectaculos 3-2, duelul montan cu FC Pojorâta, în vreme ce Stejarul Cajvana a învins ultima clasată, CS Gura Humorului, cu scorul de 6-1, prin golurile înscrise de Zabrea (2), Tomescu (2), T. Savu și Soldan.

Rezultatele etapei a VII-a:cl liga 4

Foresta II Suceava – Zimbrul Siret 0-1

Moldova Drăgușeni – Juniorul Suceava 0-3

Somuzul Preutești – Viitorul Liteni 1-2

Stejarul Cajvana – CS Gura Humorului 6-1

Recolta Fântânele – Progresul Frătăuții Vechi 0-10

Victoria Vatra Moldoviței – FC Pojorâta 3-2

Siretul Dolhasca – Somuz Fălticeni 0-1. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …