Thursday , May 2 2024

Liga 1: Viitorul lui Hagi invinge Astra dupa un meci nebun

viitorul-astra

Viitorul Constanta s-a impus cu 2-1 in deplasare pe terenul celor de la Astra Giurgiu, in etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1.

Viitorul a condus cu 2-0, a ratat doua penaltiuri, iar apoi si giurgiuvenii au irosit o sansa de la punctul cu var.

Startul de meci a fost de cosmar pentru formatia lui Sumudica. Chitu a fost gasit excelent in careu de Florinel Coman in minutul 13 si a deschis scorul cu o executie norocoasa.

Sapte minute mai tarziu, Astra a mai incasat un croseu. Coman a facut o cursa in viteza in banda stanga, a centrat in fata portii, iar Sapunaru a trimis in propria poarta.

Astra nu-si revenea, iar arbitrul Radu Petrescu a acordat usor un penalti pentru constanteni in minutul 30.

Campioana l-a pierdut in acel moment si pe Constantin Budescu, iesit accidentat, dar a inceput recitatalul portarului bulgar Iliev.

Mai intai, acesta a aparat penaltiul lui Aurelian Chitu, pentru ca cinci minute mai tarziu sa ghiceasca si executia lui Florinel Coman, tot din 11 metri.

La scurt timp dupa aceasta faza, Astra a redus din handica dupa golul lui Florea si a avut chiar sansa de a egala pana la pauza.

Acelasi Florea a sutat insa din penalti si a trimis pe langa poarta.

In partea secunda, lucrurile s-au mai linistit dupa o repriza nebuna, iar Astra nu a reusit sa inscrie golul egalizator.

Dupa acest rezultat, Viitorul este pe primul loc in Liga 1, cu 33 de puncte, trei peste FCSB, in timp ce Astra mai are sanse infime la castigarea titlului, fiind pe locul 5, la zece puncte de lider.

Etapa urmatoare, Astra se va deplasa pe terenul lui FCSB, in timp ce Viitorul se va duela cu CSU Craiova.

ziare.com

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …