Friday , March 29 2024

Liga 1: Gaz Metan invinge Steaua pe Arena Nationala

steaua-medias

Gaz Metan Medias a invins surprinzator Steaua pe Arena Nationala, scor 1-0 in ultimul meci al zilei de duminica din Liga 1, in etapa cu numarul 12 a stagiunii 2016/2017.

Golul Gazului a venit in minutul 26, cand la un sut puternic de la distanta al lui Munteanu, Mitrea a deviat nefericit si l-a surprins pe Stancioiu, care nu a mai putut salva situatia.

Steaua a inceput sa domine de atunci mai tot meciul, insa ocaziile nu au fost foarte mari, iar golul nu a vrut sa apara.

Reghecampf a avut o criza de nervi la adresa lui Mitrea, dupa faza de la gol si de altfel l-a si schimbat in minutul 40 cu Muniru.

Dupa pauza, Steaua a inceput mai bine si in minutul 54 putea sa si egaleze, cand a primit un penalti la un fault al lui Cretu la adresa lui Adi Popa. Rick Boldrin s-a dus sa bata, exact ca la meciurile cu CSU Craiova si Voluntari, dar rezultatul nu a mai fost acelasi, caci mingea a lovit bara din dreapta lui Plesca.

Gazdele au continuat sa atace, mai mult haotic insa, iar in minutul 71 aveau sa fie si in superioritate numerica, dupa ce Vali Cretu a primit al doilea galben si a vazut vestiarele mai devreme comparativ cu colegii sai.

Llullaku si compania s-au aparat matur, uneori cu disperare e drept, dar pana la urma rezultatul final a contat pentru trupa lui Pustai, care a invins din nou Steaua la ea acasa, asa cum se intampla acum 6 ani, in Ghencea, 1-0 in noiembrie 2010.

Steaua ramane pe primul loc in Liga 1, dar si Viitorul si CSU Craiova pot veni la 3 puncte, daca inving maine pe Poli Timisoara, respectiv Dinamo.

Gaz Metan urca pe locul 6, loc de play-off, avand acum 19 puncte, la egalitate cu Pandurii si FC Botosani.

ziare.com

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …