Friday , April 26 2024

Liga 1: FCSB egaleaza CFR Cluj in prelungiri. Alte rezultate din Liga I

CFR Cluj si FCSB au incheiat la egalitate, pentru a treia la rand 1-1 in acest sezon, dupa o partida in Gruia absolut nebuna, in etapa a doua din play-off, cu o grupare stelista care a egalat in prelungirile partidei.

cfr-fcsb

Golurile au fost marcate de Culio din penalti in prima repriza, minutul 38, respectiv Gnohere in minutul 90, in prelungirile partidei.

Cea mai discutata faza a acestei partide de departe a avut loc la finele primei reprize, in minutul 37. Atunci, arbitrul Hategan a acordat penalti pentru CFR, dupa ce mingea l-a lovit in umar pe Benzar, dupa o faza fixa a gazdelor.

Pe reluari s-a vazut insa ca mingea l-a lovit pe fundasul stelist, si nu acesta a vrut sa loveasca balonul, asa cum a comentat in pauza intalnirii si fostul mare arbitru international Ion Craciunescu:

Cu cateva minute inainte de a se intra la cabine, Budescu a avut cea mai mare ocazie stelista, sut in forta de la peste 30 de metri, sut care a muscat din bara transversala, mingea a ricosat la Gaman, care nu a putut impinge balonul in plasa.

A venit pauza si Dica a facut imediat dupa reluare doua modificari, intrand pe teren cei doi Tanase, Florin si Cristi, in locul lui Teixeira si Gaman. Si s-a vazut acest lucru in dinamica partidei, FCSB a jucat mult mai bine, mai dezinvolt, au aparut si ocaziile de gol.

O alta veste buna a venit pentru oaspeti in minutul 63, cand Peteleu de la gazde a primit al doilea galben si brusc stelistii aveau si superioritate numerica, pe langa momentul bun de joc.

Dar stelistii nu s-au bucurat foarte tare, caci Pintilii peste 10 minute a primit si el cartonas rosu, de data aceasta rosu direct, o noua decizie controversata a lui Hategan.

Hoban a stiut sa amplifice aceasta lovitura si astfel s-a facut 10 la 10 in teren. CFR a reusit imediat sa reechilibreze jocul, a inceput sa aiba si ea ocazii la randul lor, iar Deac putea chiar inchide meciul la 1-0, dar voleul sau s-a dus peste poarta.

Pe final de partida, cand aproape nimeni nu se mai astepta, Harlem Gnohere, intrat pe teren in partea secunda in locul lui Alibec, a marcat in minutul 90, dupa o faza creata de Morais, care a centrat perfect in careu, Planici a recentrat pentru atacantul francez si am avut al treilea 1-1.

Din nou FCSB a egalat dupa ce a fost condusa de CFR, asa cum s-a intamplat si in partidele din sezonul regular, iar cele doua raman la o distanta de doua puncte in clasament, evident in favoarea clujenilor. (ziare.com)

Rezultate play-off:

FC Viitorul – CS U Craiova 0-0

Play-out:

Juventus Bucuresti – ACS Poli Timisoara 1-0
Gaz Metan Medias – Concordia Chiajna 2-1
FC Botosani – Dinamo amanat din cauza zapezii

Luni se va mai disputa partida Sepsi OSK – FC Voluntari, de la ora 20.45.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …