Friday , April 26 2024

Liga 1: Dinamo castiga cu FC Voluntari si preia sefia clasamentului

Dinamo Bucuresti a dispus de FC Voluntari cu 2-1 in ultimul meci al zilei de duminica din Liga 1, in prima etapa a noului sezon competitional 2018/2019.

dinamo-voluntari

Golurile au fost marcate de Salomao si Sorescu pentru gazde, respectiv Ricardinho pentru ilfoveni.

Dupa o prima repriza fara goluri marcate, dar cu ceva ocazii de gol ale dinamovistilor, partea secunda a inceput in forta pentru cei de la FC Voluntari, care au marcat un gol frumos prin portughezul Ricardinho, dupa o pasa de la nou-intratul Capatana.

Dinamo a revenit totusi in joc, egalarea venind dupa o neintelegere la o tusa batuta de dinamovistul Corbea, Nisor a preluat mingea, a facut ce a vrut cu apararea ilfoveana, a pasat lui Salomao si, simplu, era 1-1 pe tabela.

Deian Sorescu, omul adus de Dinamo de la Timisoara in aceasta vara, intrat pe teren in minutul 60, a decis meciul din Stefan cel Mare, cu o executie naprasnica din plin careu.

Adrian Balan a ratat o ocazie de gol imensa pentru Voluntari in minutul 89, cand a primit o centrare perfecta in careul mic, dar lovitura sa de cap a fost atat de slaba, incat Penedo a putut sa prinda lejer balonul.

Dinamo castiga la limita, dar fiind singura echipa de pana acum care a marcat doua goluri, devine lidera clasamentului Ligii 1, cel putin pana maine, cand mai avem programate doua partide.

ziare.com

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …