Thursday , April 25 2024

Juniorul Suceava s-a impus cu două grupe de vârstă la Cupa Play

Clubul sucevean a cucerit trofeul la categoriile 2012 și 2014. Ambele grupe de la Juniorul au obținut victorii pe linie la turneul de la Bacău 

Juniorul Suceava a câștigat Cupa Play cu grupele de 2012 și 2014.

Condusă de pe bancă de Constantin Dumistrăcel, grupa de copii născuți în 2012 a câștigat toate cele șase meciuri disputate pe parcursul turneului de la Bacău: 10-0 cu FC Joy Bacău, 4-2 cu Viitorul Chișinău, 3-0 cu Juniorul Dorohoi, 8-2 cu Junior Nectar Iași, în grupe, 4-2 cu Junior Botoșani, în semifinale și 8-4 cu Viitorul Chișinău, în finală.

“Baieții noștri au lăsat din nou o impresie foarte bună și au arătat ca sunt un grup puternic. Am avut parte de o competiție echilibrată și momente în care am fost conduși pe tabelă în semifinală și în finală, dar copiii s-au mobilizat exemplar și s-au impus pe merit. Mulțumim tuturor susținătorilor noștri”, a spus antrenorul Constantin Dumistrăcel.

O ispravă similară a reușit și grupa de copii născuți în 2014, condusă de Daniel Bostan, care a bifat de asemenea victorii pe linie la Cupa Play: 2-0 cu Juniorul Dorohoi, 10-8 cu Diasport Bacău II, 11-7 cu Diasport Bacău, 6-2 cu Real Junior Vaslui, în grupe, 5-1 cu Pumas IașI, în semifinale și 9-1 cu Real Junior Vaslui, în finală. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …