Friday , March 29 2024

Juan Ignacio Chela a câştigat BCR Open România

Tenismanul argentinian Juan Ignacio Chela, cap de serie numărul 4, a câştigat turneul BCR Open România, după ce l-a învins în finală pe spaniolul Pablo Andujar, (numărul 105 ATP), venit din calificări, scor 7-5, 6-1, într-o oră şi 30 de minut.
Primul set a fost echilibrat, chiar dacă cei doi jucători au reuşit câte două break-uri. La scorul de 6-5 în favoarea argentinianului, acesta a reuşit să câştige pe serviciul adversarului, obţinând şi primul set. În setul al doilea, în primul ghem, Andujar nu a reuşit să fructifice două mingi de break, iar în ghemul al doilea, Chela a reuşit să obţină break-ul. În ghemul al şaselea, Chela a obţinut un nou break, iar apoi a reuşit câştigarea turneului.

Chela va primi pentru victoria de la Bucureşti un cec în valoare de 66.580 de euro şi 250 de puncte ATP, iar Andujar va primi 34.975 de euro şi 150 de puncte ATP. De asemenea, Chela va primi un trofeu care cântăreşte cinci kilograme, din cristal negru, cu suport de granit.

La finala BCR Open au asistat 3500 de spectatori.

Juan Ignacio Chela, alături de Lukasz Kubot (Polonia) s-a impus şi la dublu, sâmbătă, în meciul cu Marcel Granollers/Santiago Ventura (Spania), scor 6-2, 5-7, 13-11.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …