Thursday , April 18 2024

Ion Lungu îi cere demisia lui Adrian Chiruț

“Să nu se supere domnul Chiruț, dar ceva e putred în Danemarca. Când echipa retrogradează, primul sacrificat este antrenorul. Am colaborat bine cu dumnealui, dar ceva trebuie să se întâmple, trebuie să luăm niște măsuri” a spus primarul Ion Lungu, referitor la situația de la echipa de handbal, care a retrogradat după trei ani petrecuți în Liga Națională 

Adrian Chiruț are zilele numărate pe banca tehnică a echipei locale de handbal CSU Suceava. Cel puțin asta reiese din declarațiile făcute ieri de primarul Ion Lungu, care vrea să fie luate măsuri după ce universitarii au retrogradat din Liga Națională la finalul acestui sezon.

“Am observat că lucrurile nu sunt în regulă la echipa locală de handbal încă de la primul meci din retur. Să nu se supere domnul Chiruț, dar ceva e putred în Danemarca. Când echipa retrogradează, primul sacrificat este antrenorul. Am colaborat bine cu Adi Chiruț, dar ceva trebuie să se întâmple, trebuie să luăm niște măsuri” a spus Lungu.

Va avea o întâlnire cu rectorul USV

Ion Lungu urmează să se întâlnească astăzi cu rectorul USV Valentin Popa pentru a stabi o strategie astfel încât CSU Su­ceava să revină anul viitor pe prima scenă a handbalului masculin. Totodată, edilul a precizat că nu intenționează să diminueze bugetul echipei după retrogradarea acesteia.

“Voi avea o întâlnire cu domnul rector să ve­dem ce strategie putem aplica în continuare și cum putem pune bazele promovării la finalul sezonului viitor în Liga Națională. Nu tăiem din buget, dar vrem să ne asigurăm să putem pune bazele revenirii”, a anun­țat primarul Sucevei, care a precizat că echipa de handbal a primit deja 200.000 din bugetul de 1.500.000 de lei promis în acest an. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Ultimele bilete la Jocurile Olimpice de la Paris au fost puse azi în vânzare

Ultimele bilete pentru Jocurile Olimpice de vară de la Paris au fost puse în vânzare …