Thursday , April 25 2024

Inotătorul rădăuţean Serban Cotos a urcat de două ori pe podium la Cupa României

Sportivul pregătit de Sorin Raţă la CSU Suceava a ocupat locul II în proba de 100 de metri fluture şi locul III în cea de 50 de metri future, ambele rezultate fiind înregistrate la categoria tineret. “Sunt foarte mulţumit de cum am înotat la Braşov, practic după doar două săptămâni de antrenament în apă”, a spus Serban Cotos

Înotătorul rădăuţean Serban Cotos a participat zilele trecute la prima ediţie a Cupei României la înot. La concursul organizat în Braşov, sportivul antrenat de Sorin Raţă la Clubul Sportiv Universitar din Suceava a concurat la patru probe şi a urcat pe podium de două ori.

Serban Cotos a ocupat locul II în proba de 100 metri future – categoria tineret şi a urcat pe treapta a III-a a podiumului în proba de 50 metri future – categoria tineret. În proba de 200 metri liber, Serban a ajuns al 4-lea la tineret şi al 5-lea la seniori, iar în proba de 100 metri liber a înotat în finala B, clasându-se al 7-lea la tineret.

„Pentru mine, Cupa României a fost un concurs foarte bun de pregătire. Eu am început pregătirea în apă ceva mai târziu, pentru că bazinul Universităţii a fost închis mai mult decât se prognozase iniţial, aşa că am fost obligat să-mi stabilesc concurs de obiectiv Campionatele Naţionale în bazin scurt, care vor avea loc la începutul lunii noiembrie, la Miercurea Ciuc. În aceste condiţii sunt foarte mulţumit de cum am înotat la Braşov, practic după doar două săptămâni de antrenament în apă”, a spus Serban Cotos. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …