Friday , March 29 2024

Inotătorii suceveni s-au întors cu o tolbă de medalii de la Cupa Someș

Sportivii pregătiți de Cezar Moscaliuc au cucerit 24 de medalii la concursul organizat în weekendul trecut la Beclean. Cu cinci medalii, Andrei Andrian (foto) a fost desemnat cel mai bun sportiv la categoria 9 ani  

Inot - Andrian

Inotătorii de la CSS Suceava s-au întors cu o tolbă de medalii de la cea de-a doua ediție a Cupei Someș, competiție ce a avut loc în weekendul trecut, la Beclean.

Andrei Andrian a fost desemnat cel mai bun sportiv la categoria 9 ani, după ce a cucerit trei medalii de aur la 50 de metri spate, 50 și 100 de metri liber, una de argint la 50 de metri bras și una de bronz. Paula Boleacu a obținut patru medalii de aur la 50 și 200 de metri liber, 50 de metri fluture și 50 de metri bras, plus una de bronz la 50 spate.

Stefan Trocin a urcat de trei ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la 200 de metri liber, 50 bras și 50 fluture, a sosit al doilea la 50 spate și al treilea la 50 de metri liber.

Oana Sauciuc a luat argintul la 100 spate și 100 bras și bronzul la 200 de metri mixt, în vreme ce Teodor Plămadă a ocupat locul doi la 400 liber și a sosit pe trei la 200 de metri mixt și 100 de metri liber. Amalia Burlacu a cucerit aurul la 50 de metri bras, iar Antonia Dattola și Petriana Popovici s-au întors acasă cu câte o medalie de bronz.

Din delegația suceveană condusă de antrenorul Cezar Moscaliuc au mai făcut parte Ingrid Sofronea, Paul Panait și Maria Moscaliuc, care au bifat noi recorduri perso­nale.

“Felicitări sportivilor pentru cele 24 de medalii cucerite în cele două zile de concurs de la Beclean. Aș dori să mulțumesc conducerii Scolii Gimnaziale Nr. 3, conducerii CSS-LPS, domnului Cătălin Banduc de la Victoria 21 Gym, care ne asigură condiții excelente de pregătire, și, nu în ultimul rând, pă­rinților”, a precizat antrenorul Cezar Mosca­liuc. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …