Wednesday , April 24 2024

Înotătorii suceveni au cucerit 12 medalii la Cupa Bacăului

Cu trei medalii de aur cucerite în probele de 100 și 200 de metri liber și 200 de metri mixt, Maria Verciuc a fost desemnată cea mai bună înotătoare de la categoria 13 ani 

Înotătorii suceveni s-au întors cu 12 medalii de la Cupa Bacăului, concurs care a strâns la start, în weekendul trecut, 450 de sportivi din România și Republica Moldova.

Cu trei medalii de aur cucerite în probele de 100 și 200 de metri liber și 200 de metri mixt, Maria Verciuc a fost desemnată cea mai bună înotătoare de la categoria 13 ani.

Ioana Ursu a câștigat proba de 100 de metri spate, a luat argintul la 100 liber și bronzul la 100 fluture, performanțe care au clasat-o pe locul 2 la categoria de vârstă 12 ani.

Călin Moscaliuc a ocupat locul 2 în cla­samentul categoriei 14 ani cu o medalie de aur la 100 de metri liber și una de argint la 200 liber. Daria Lucan a cucerit aurul la 100 de metri bras, într-o probă în care colegele sale Delia Ostafi și Ingrid Sofronea au completat podiumul, în vreme ce Ionuț Socoliuc a cucerit bronzul la 100 de metri liber.

“Pentru tinerii înotători suceveni, aceasta  fost ultima verificare înainte de Campionatele Naționale și ținem să mul­țumim pe această cale celor care ne sprijină zilnic în procesul de pregătire: conducerii Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Sucea­va, conducerii LPS Suceava, domnului Sorin Rață, domnul Cătălin Bunduc și Victoriei 21 Gym, doamnei psiholog Irina Bodnariu și părinților”, a declarat antre­norul sucevean Cezar Moscaliuc. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …